Faculty Profile

هیمن نوربخش
تاریخ به‌روزرسانی: 1403/08/10

هیمن نوربخش

دانشکده کشاورزی / گروه علوم و مهندسی صنایع غذایی

Articles Faculty

مقالات علمی چاپ شده در مجلات

  1. "Nanoencapsulation of Chavir (Ferulago angulata) essential oil in chitosan carrier: Investigating physicochemical, morphological, thermal, antimicrobial and release profile of obtained nanoparticles"
    Himan Nourbakhsh, Seyed Hadi Peighambardoust, Zahra Kaboudi, Maral Soltanzadeh
    INTERNATIONAL JOURNAL OF BIOLOGICAL MACROMOLECULES, 2023
  2. "Efficiency of nanoemulsion of essential oils to control Botrytis cinerea on strawberry surface and prolong fruit shelf life"
    Jahanshir Amini, Mahmoud Koushesh Saba, Himan Nourbakhsh, Zahra Javanmardi
    INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD MICROBIOLOGY, 2023
  3. "Boosting the immune system with functional compounds during the Covid-19 pandemic: A Review"
    Himan Nourbakhsh, Parisa Rasolabadi, Masoud Rasolabadi
    Chronic Diseases Journal, 2022
  4. "Effects of silymarin and nano-silymarin on performance, egg quality, nutrient digestibility, and intestinal morphology of laying hens during storage"
    Ardashir Sheikhahmadi, Samira Faryadi, Himan Nourbakhsh, Ayoub Farhadi
    Italian Journal of Animal Science, 2021
  5. "The influence of Ohmic‐vacuum heating on phenol, ascorbic acid and engineering factors of kiwifruit juice concentration process"
    Mahmoud Koushesh Saba, Nasser Behroozi-Khazaei, Hosain Darvishi, Himan Nourbakhsh, Zakaria Alimohammadi
    INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY, 2021
  6. "Improving quality and quantity attributes of grape juice concentrate (molasses) using ohmic heating"
    Mahmoud Koushesh Saba, Nasser Behroozi-Khazaei, Hosain Darvishi, Himan Nourbakhsh
    JOURNAL OF FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY-MYSORE, 2020
  7. "One-Pot Procedure for Recovery of Gallic Acid from Wastewater and Encapsulation within Protein Particles"
    Himan Nourbakhsh, Ashkan Madadlou, Zahra Emam-djomeh, Yi-Cheng Wang, Sundaram Gunasekaran, Mohammad Mousavi
    Journal of Agricultural and Food Chemistry, 2016
  8. "One-pot nanoparticulation of potentially bioactive peptides and gallic acid encapsulation"
    Himan Nourbakhsh, Ashkan Madadlou, Zahra Emam-djomeh, Yi-Cheng Wang, Sundaram Gunasekaran
    FOOD CHEMISTRY, 2016
  9. "Antioxidant Peptidic Particles for Delivery of Gallic Acid"
    Ali A. Moosavi-Movahedi, Himan Nourbakhsh, Ashkan Madadlou, Zahra Emam-djomeh, Sundaram Gunasekaran, Mohammad Mousavi
    Journal of Food Processing and Preservation, 2015
  10. "Effects of operating parameters on physico-chemical properties of red plum juice and permeate flux during membrane clarification"
    Himan Nourbakhsh, Zahra Emam-djomeh, Hossein Mirsaeedghazi
    Desalination and Water Treatment, 2014
  11. "Prediction of red plum juice permeate flux during membrane processing with ANN optimized using RSM"
    Mahmoud omid, Himan Nourbakhsh, Zahra Emam-djomeh, Hossein Mirsaeedghazi, sohrab moeini
    Computers and Electronics in Agriculture, 2013
  12. "Study of different fouling mechanisms during membrane clarification of red plum juice"
    Mahmoud omid, Himan Nourbakhsh, Zahra Emam-djomeh, Hossein Mirsaeedghazi, sohrab moeini
    INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY, 2013
  13. "Effect of processing parameters on fouling resistances during microfiltration of red plum and watermelon juices: A comparative study"
    Himan Nourbakhsh, Zahra Emam-djomeh, Hossein Mirsaeedghazi, Azam Alemi
    JOURNAL OF FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY-MYSORE, 2011
  14. "کاربرد نانو امولسیون اسانس آویشن باغی و پونه همراه با پوشش کربوکسی متیل سلولز بر عمر پس از برداشت توت فرنگی"
    جهانشیر امینی، محمود کوشش صبا، هیمن نوربخش، زهرا جوانمردی
    مهندسی بیوسیستم ایران (علوم کشاورزی ایران سابق) - پردیس کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه تهران، 1400
  15. "تاثیر اشکال و سطوح مختلف سیلی‌مارین بر کیفیت پوسته، خصوصیات لاشه، برخی پارامترهای بیوشیمیایی خون، میزان کلسیم، فسفر استخوان و بیان ژن iNos در مرغ‌های تخمگذار مسن"
    اردشیر شیخ احمدی، سمیرا فریادی، هیمن نوربخش، ایوب فرهادی
    علوم دامی، 1400
  16. "تغییرات فیزیکوشیمیایی ایزوله پروتئین آب پنیر پس از واسرشته شدن، آبکافت آنزیمی و درهم تنیدن"
    هیمن نوربخش، زهرا امام جمعه
    مهندسی بیوسیستم ایران (علوم کشاورزی ایران سابق) - پردیس کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه تهران، 1398
  17. "ویژگی کلسترول کاهی لاکتوباسیلوس رئوتری و میزان زنده مانی آن در شرایط شبیه سازی شده دستگاه گوارش و ماست"
    هیمن نوربخش، محمد موسوی، فرامرز خدائیان، مونا بی طرف
    پژوهش های صنایع غذایی دانشگاه تبریز (دانش کشاورزی سابق)، 1390

مقالات علمی ارائه شده در همایش‌ها

  1. "اثر نانو امولسیون تیمول و پوشش کربوکسی متیل سلولز بر ماندگاری میوه توت‌فرنگی"
    محمود کوشش صبا، هیمن نوربخش، زهرا جوانمردی، لیلا حیدری
    سیزدهمین کنگره علوم باغبانی ایران، 1402
  2. "تاثیر سیلی مارین بر فعالیت برخی از آنزیمهای آنتی اکسیدانی سرم مرغ های تخمگذار مسن"
    اردشیر شیخ احمدی، سمیرا فریادی، هیمن نوربخش، ایوب فرهادی
    نهمین کنگره ملی و اولین کنگره بین المللی علوم دامی ایران، 1400
  3. "تاثیر نانوامولسیون اسانس آویشن باغی، پونه و پوشش کربوکسی متیل سلولز بر عمر پس از برداشت میوه توتفرنگی"
    جهانشیر امینی، محمود کوشش صبا، هیمن نوربخش، زهرا جوانمردی
    دوازدهمین کنگره علوم باغبانی ایران، 1400
  4. "Bioactive peptidic nanoparticles"
    هیمن نوربخش
    دومین همایش بین المللی علوم و فن آوری نانو دانشگاه تهران، 1400
  5. "Nanoemulsion of essential oils: enhancing the antimicrobal activity"
    هیمن نوربخش، زهرا جوانمردی
    دومین همایش بین المللی علوم و فن آوری نانو دانشگاه تهران، 1400
  6. "مروری بر چند کاربرد ثعلب در صنایع غذایی"
    هیمن نوربخش، زهرا جوانمردی
    اولین کنفرانس بین المللی ارکیدهای دارویی و زینتی، 1400
  7. "ترکیبات غذایی فراسودمند علیه ویروس کویید 19"
    هیمن نوربخش
    بیست و هفتمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران، 1399
  8. "استفاده از نانوامولسیون اسانس آویشن باغی جهت کنترل پوسیدگی میوه توت فرنگی"
    جهانشیر امینی، محمود کوشش صبا، هیمن نوربخش، زهرا جوانمردی
    همایش ملی بهداشت و صنایع غذایی، 1399
  9. "صنعت غذا و COVID 19"
    هیمن نوربخش
    همایش ملی بهداشت و صنایع غذایی، 1399
  10. "کاربرد سامانه های میکروامولسیونی جهت ساخت نانوذرات پروتئینی"
    هیمن نوربخش
    سومین کنگره بین المللی و بیست و ششمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران، 1398
  11. "بررسی اثر شرایط انبارداری بر روند تغییرات محتوای S-ovalbumin به منظور تفکیک تخم مرغ های تازه از کهنه"
    کاوه ملازاده، هیمن نوربخش، گلستان روح اللهی
    سومین کنگره بین المللی و بیست و ششمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران، 1398
  12. "پنیر به عنوان یک غذایی حامل پروبیوتیک: فرآیند تولید، خواص درمانی و موانع تکنولوژیکی"
    هیمن نوربخش، زهرا امام جمعه، سعید داداشی، مراد موسی زاده
    بیستمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران، 1390
  13. "بررسی اثر فرآیند غشائی بر خصوصیات فیزیکوشیمیای و شار پرمیت در حین شفاف سازی آب آلو قرمز"
    هیمن نوربخش، زهرا امام جمعه، حسین میرسعید قاضی، سهراب معینی
    بیستمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران، 1390
  14. "Contribution of different resistances in the total fouling during clarification of red plum juice"
    هیمن نوربخش، زهرا امام جمعه، حسین میرسعید قاضی، سهراب معینی
    کنگره بین المللی دستاوردهای تازه در صنعت غذا، 1390
  15. "بررسی فاکتورهای موثر در کاهش کلسترول خون توسط پروبیوتیک ها در شرایط آزمایشگاهی"
    هیمن نوربخش، فرامرز خدائیان، مونا بی طرف
    نوزدهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی، 1389
  16. "Determination of Phenolic Compounds From MACELA (Achyrocline satureioides"
    هیمن نوربخش، محمد جوکی، نعیمه خزائی
    اولین کنگره بین المللی تکنولوژِی مواد غذایی، 1389
  17. "بررسی عوامل موثر در کاهش کلسترول خون توسط لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس (DSM 20079)"
    هیمن نوربخش، فرامرز خدائیان، مونا بی طرف
    همایش کشوری ایمنی مواد غذایی و آشامیدنی، 1389
  18. "نقش اسپیرولینا در تغذیه و سلامت انسان"
    هیمن نوربخش، محمد تقی گلمکانی، بهنام کشاورز، کرامت الله رضایی
    سومین کنفرانس ملی غذای فراسودمند، 1389
  19. "بررسی مقاومت نسبت به اسید و نمک های صفراوی وتوانایی دکانژوکه کردن نمک های صفراوی توسط لاکتوباسیلوس ها"
    هیمن نوربخش، فرامرز خدائیان، مونا بی طرف
    اولین همایش ملی پروبیوتیک و محصولات فرآویژه، 1389