معاون پژوهشی و فناوری دانشگاه کردستان گفت: دانشگاهها باید نقش پررنگی در توسعه اکوسیستم نوآوری استانها داشته باشند و لازمه آن، حرکت کردن به سمت دانشگاههای نسل سه و چهار خواهد بود.
معاون پژوهشی و فناوری دانشگاه کردستان: دانشگاهها باید نقش پررنگی در توسعه اکوسیستم نوآوری استانها داشته باشند
به گزارش خبرگزاری روابط عمومی دانشگاه کردستان، نخستین رویداد تانا «توسعه اکوسیستم نوآوری استان» به همت پارک علم و فناوری و با حضور شرکتهای مختلف و جمعی از مسئولان در دانشگاه کردستان آغاز شد.
در این رویداد دکتر کیومرث کرمی با تاکید بر اینکه مردم این استان باید نقش دانشگاهها را ببینند، اظهار کرد: نقش آفرینی دانشگاهها در جامعه جایگاه آنها را در رتبهبندیهای بینالمللی ارتقاء خواهد داد.
وی افزود: دانشگاهها باید نقش پررنگی در توسعه اکوسیستم نوآوری استانها داشته باشد و لازمه آن، حرکت کردن به سمت دانشگاههای نسل سه و چهار خواهد بود.
به گفته معاون پژوهشی و فناوری دانشگاه کردستان، در کنکور سال ۱۴۰۱، تنها ۱۰ درصد از داوطلبین رشته ریاضی و ۴۰ درصد از رشته تجربی بودند و اگر در سالهای آینده چاره اندیشی در رشتههای ریاضی و بازار کار این رشتهها نشود میزان شرکتکنندگان بسیار کاهش خواهد یافت.
وی تصریح کرد: خوشبختانه دانشگاه کردستان در ۱۰ سال گذشته کارهای خوبی را شروع کرده و اکنون در مجاورت هر دانشکده یک مجتمع نوآوری نیز تاسیس شده، از جمله مجتمع نوآوری مهندسی معدن و عمران و یا در بیجار مجتمع نوآوری فرش بیجار و همچنین مجتمع نوآوری اجتماعی در مجاورت دانشکده علوم انسانی و … که همه اینها برای رسیدن به این هدف تا فارغالتحصیلان را توانمند کنیم که در خارج از دانشگاه نیز نقشافرینی کنند.