06 01 2022
پنجشنبه، ۱۶ دی ۱۴۰۰
مدیر مرکز ارتباط با صنعت دانشگاه کردستان اقدامات این دانشگاه در راستای ارتباط با صنعت را تشریح کرد
مدیر مرکز ارتباط با صنعت دانشگاه کردستان ضمن اشاره به ضرورت و اهمیت ارتباط دانشگاه با صنعت، اقدامات دانشگاه کردستان در این رابطه را تشریح کرد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه کردستان، چهارشنبه شانزدهم دیماه ۱۴۰۰ نشستی دوجانبه بین مدیران کارخانجات و مراکز تولیدی استان و دفتر ارتباط با جامعه و صنعت دانشگاه به میزبانی دانشگاه کردستان برگزار شد.
در ابتدای این جلسه دکتر امیر رشیدی مدیر مرکز ارتباط با جامعه و صنعت دانشگاه ضمن ابراز خوشحالی از برگزاری این جلسات و خوش آمدگویی به صنعتگران، به معرفی توانمندیهای دانشگاه کردستان و جایگاه آن در سطح منطقه، ملی و بینالمللی پرداخت.
وی در ادامه اظهار کرد: دانشگاه در مقابل مسائل و مشکلات جامعه خود احساس مسئولیت کرده و برای تحقق اهداف خود در این راستا، شبکه ملی جامعه و دانشگاه با سه کارگروه و ۹ کمیته تخصصی از اعضای هیئت علمی دانشگاه کردستان و سایر دانشگاهها و همچنین مدیران اجرایی و اعضای فعال در سمنها شکل گرفت.
وی به فعالیتهای انجام شده توسط این کمیتهها اشاره کرد و افزود: این کمیته با ارائه مستندات و اطلاعات دقیق به مدیران اجرایی نشان داد با توجه به درصد بسیار پایین زمین کشت آبی و پتانسیل مناسب تولید محصول در استان، انتقال آب به استانهای همجوار علاوه بر ایجاد هزینه، به امنیت غذایی ملی لطمه وارد میکند.
وی از جمله فعالیتهای دیگر را ایجاد بنیاد حامیان دانشگاه کردستان دانست که مجموعهای شامل ۵۰۰ نفر از صاحب نظران و انسانهای با تجربه و اندیشمند منطقه هستند.
دکتر رشیدی از برنامههای تدوین شده جهت ارتباط دانشگاه با بخش صنعت خبر داد و افزود: فرصت مطالعاتی در جامعه و صنعت از ابتکارات وزارت علوم ، تحقیقات و فناوری است که میتواند در حل چالشها و مشکلات مراکز صنعتی استان مورد استفاده قرار گیرد.
وی ادامه داد: اقدام دیگری که بسیار حائز اهمیت است تعریف واحد کارآموزی دانشجویان کارشناسی در رشتههای فنی مهندسی و کشاورزی از ۲ واحد به ۷ واحد است. طبق شیوهنامه تنظیم شده برای این منظور دانشجو در ترم هشتم تحصیلی در یک دوره ۸ ماهه در واحد عملیاتی مختص به رشته خود فعالیت میکنند.
دکتر رشیدی همچنین اشاره کرد: دانشگاه کردستان تا کنون ۲۶ پروژه در سطح بینالمللی در زمینههای مختلف را به انجام رسانیده است که نشاندهنده توانایی دانشگاه در حل مسائل جامعه و صنعت است.
در ادامه آقای کاردانی مدیر خانه صنعت و معدن استان ضمن ابراز خرسندی از برگزاری این نشست، آن را اقدامی مثبت در راستای بهبود ارتباط صنعت و دانشگاه دانست.
مدیران صنعتی استان نیز با معرفی واحدهای تولیدی خود و ارائه کلی برنامهها و نیازمندیهای خود از همکاری با دانشگاه برای رفع چالشها و مشکلات واحدهای تحت مدیریت خود ابراز امیدواری کردند.
صنعتگران کردستان توجه به صنعت از سوی دانشگاه کردستان را اقدامی مثبت ارزیابی کرده و برای این مسئله دانشگاه را مورد قدردانی قرار دادند.
تعدد دستگاههای تصمیمگیرنده و تبعیض در ارائه تسهیلات و بروکراسی پیچیده اداری از مسایل و مشکلاتی است که پیشرفت واحدهای صنعتی را اغلب به بن بست کشانده است.
اکثریت قریب به اتفاق شرکت ها خواستار همکاری با دانشگاه، ادامه جلسات، تشکیل بنیاد دانشگاه و صنعت و ایجاد یک کارگروه چابک و فعال شدند تا برای ایجاد ارتباط مدیران کارخانجات صنعتی و بیان مشکلات بخش صنعت از زبان دانشگاه با تحلیل مسایل به صورت علمی به بهبود فعالیتهای صنعتی در استان کمک شود.
برخی از صنعتگران دانشگاه کردستان را به عنوان ذیصلاح و ارزیاب داخلی در قالب ایجاد یک تیم متخصص شرکتهای تولیدی و مراکز صنعتی پیشنهاد دادند.
مدیران صنعتی از دانشگاه کردستان برای عارضه یابی مسایل و مشکلات واحدهای صنعتی درخواست همکاری داشتند که در خاتمه دکتر کرمی معاونت محترم پژوهشی دانشگاه اعلام کردند که دانشگاه کردستان خانه دوم صنعت گران استان است و ما علاوه بر اینکه از هیچگونه کمکی به واحدهای صنعتی دریغ نخواهیم کرد، بلکه همه فعالیتهای دانشگاه را در جهت بهبود، تولید و رفع مسایل و مشکلات صنعتگران استان و کشور به کار گیریم.
منبع: روابط عمومی