17 06 2022

عضو هیات رئیسه مجلس و کمیسون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی گفت: عملکرد دانشگاه کردستان در جذب دانشجویان بین‌الملل عالی بوده و این در حالیست که دانشگاه کردستان جوانتر از سایر دانشگاه‌های مطرح کشور بوده و این در آینده بسیار امیدوارکننده خواهد بود.

عملکرد دانشگاه کردستان در جذب دانشجویان بین‌الملل بسیار عالی است/ فعالیت ۷ هزار شرکت دانش‌بنیان در کشور

به گزارش روابط عمومی دانشگاه کردستان، نشست عضو هیات رئیسه مجلس و کمیسون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی با دانشجویان بین‌الملل دانشگاه کردستان در سالن جلسات ریاست این دانشگاه برگزار شد.

در این دیدار حجت الاسلام علیرضا سلیمی، عضو هیات رئیسه مجلس و کمیسون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه قدمت دانشگاه کردستان نسبت به سایر دانشگاه‌های کشور کمتر بوده، اظهار داشت: عملکرد دانشگاه کردستان در جذب دانشجویان بین‌الملل بسیار عالی بوده و این در حالیست که دانشگاه کردستان جوانتر از سایر دانشگاه‌های مطرح کشور بوده و این امیدوارکننده است.

حجت الاسلام سلیمی افزود: تحصیل ۸۰۰ دانشجوی بین‌الملل در این دانشگاه نشان دهنده تلاش شبانه‌روزی مسئولین و اساتید دانشگاه کردستان بوده و همچنین میزان بالای مقالات علمی، نخبگان و دانشمندان مطرح در دنیا گویای کیفیت آموزش در این دانشگاه است. 

عضو هیات رئیسه مجلس و کمیسون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی با اشاره به رشد تولید علمی ایران در مقایسه با سایر کشورها، تصریح کرد: رشد تولید علمی ایران از میانگین جهانی بالاتر بوده و در کشورهای منطقه نیز همواره رتبه‌های اول و دوم را در بسیاری رشته‌ها به خود اختصاص داده است.
وی عنوان کرد: فعالیت ۷ هزار شرکت دانش‌بنیان در رشته‌های پزشکی، نانو، بیوتکنولوژی، پرتاب ماهواره و سلول‌های بنیادی جزو رتبه‌های اول تا پنجم در دنیا بوده و قطعا در آینده نزدیک بیش از گذشته خواهد درخشید.

در ادامه این نشست دکتر رحمت صادقی با اشاره به توسعه رشد سریع بُعد بین‌المللی‌سازی دانشگاه کردستان افزود: خوشبختانه همکاران حوزه روابط بین‌الملل، اساتید، کارمندان و دانشجویان رابطه بسیار دوستانه با دانشجویان بین‌الملل دارند و ما تک تک دانشجویان خارجی را تا زمان فارغ‌التحصیلی همراهی می‌کنیم و تا حد امکان مشکلاتشان را رفع خواهیم کرد. 
رئیس دانشگاه کردستان تصریح کرد: حضور دانشجویان بین‌الملل برای کشور منشاء خیر و برکت بوده و از جنبه‌های علمی، فرهنگی، سیاسی و اجتماعی برای کشور ایران و استان کردستان بسیار ارزشمند خواهند بود. 
وی همچنین افزود: استان کردستان به عنوان یه شهر فرهنگی ظرفیت این را دارد که به یک شهر توریستی-علمی تبدیل شده و جمهوری اسلامی ایران می‌تواند از این ظرفیت عالی استفاده کند. 

مدیر امور بین‌المللی دانشگاه کردستان نیز در ادامه افزود: بحث بین‌المللی‌سازی مهمترین شاخص برای توسعه دیپلماسی علمی کشور است و همواره جزو سیاست‌های کلی نظام جمهوری اسلامی ایران بوده است.
دکتر شفیعی افزود: بین‌المللی‌سازی را می‌توان به دو شیوه توسعه داد یکی بین‌المللی‌سازی در خانه و دیگری بین‌المللی‌سازی در خارج از خانه که هرکدام از این موارد شاخصه‌های مختلفی داشته و دانشجویان بین‌المللی جزو دسته اول بوده و باید به صورت ویژه به آنها نگاه کرد.
وی تصریح کرد: اقدامات بسیاری در این زمینه‌ها صورت گرفته و دانشگاه کردستان در سا‌ل‌های گذشته جزو دانشگاه‌های پیشرو بوده است و بیش از ۶۰ دانشجو را به کشورهای مختلف اعزام کرده و در جذب گرنت‌های بین‌المللی جزو موفق‌ترین دانشگاه‌های کشور است. 

مدیر امور بین‌المللی دانشگاه کردستان عنوان کرد: دانشگاه کردستان از سال ۹۴ با جذب ۸ دانشجوی خارجی بحث بین‌المللی‌سازی را با حمایت‌های هیأت رئیسه دانشگاه کردستان آغاز کرده و اکنون بیش از ۷۰۰ دانشجوی خارجی از ۸ ملیت مختلف در این دانشگاه مشغول تحصیل هستند.