مسئول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه کردستان گفت: تبلیغ دین طبق دستور قرآن باید به لسان قوم باشد و قوم امروز ما جوانانی هستند که بیشتر عمرشان در فضای مجازی است و مقام معظم رهبری نیز تاکید ویژهای دارد بر اینکه ما باید در فضای مجازی حضور داشته باشیم و سخنان خداوند را بدون هیچ کم و زیادی در اختیار نسل جوان قرار دهیم.
ضرورت تبلیغ دین در فضای مجازی برای جوانان
به گزارش روابط عمومی دانشگاه کردستان، یکم تیرماه به فرمان بنیانگذار کبیر انقلاب حضرت امام خمینی(ره) سازمان تبلیغات اسلامی تاسیس شد و این روز در تقویم انقلاب به روز تبلیغ و اطلاع رسانی دینی نامیده شد که از مهمترین وظیفههای این نهاد انقلابی این است که با برنامههای دقیق، نیازهای نسل جوان و تمامی اقشار جامعه را شناسایی کرده و در راه دین باوری و خودباوری آنان، تلاش کند.
حجت الاسلام عباسعلی فرهنگیان در گفت و گو با خبرنگار روابط عمومی دانشگاه کردستان با اشاره به خلقت انسان، اظهار داشت: دو سوالی که همواره ذهن بشر را درگیر کرده یکی این است که هدف از آفرینش بشر چیست و دیگری چه کارهایی را باید انجام دهیم تا به این هدف دست پیدا کنیم.
به گفته حجت الاسلام فرهنگیان، خداوند متعال پیامبران را قرارداد تا به انسانها بگوید چه کارهایی باید انجام دهند و یکی از مهمترین کارهای انبیا ابلاغ و رساندن پیام است، ابلاغ به این معنا که شخصی تماماً یک سخن را درست بفهمد و بدون هیچ دخل و تصرفی کامل، جامع و سروقت به آن جامعه برساند که بی شک پیامبران در دریافت و ابلاغ وحی معصوم بودند و پیام را بدون هیچگونه دخل و تصرفی به انسانها میرساندند.
مسئول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه کردستان گفت: تبلیغ دین در اصطلاحات دینی و روایی ما زیاد به کاربرده میشود اما نکتهای که مهم است هر پیامبری به زبان و لسان قوم خودش پیام خدا را میرساند و انبیاء متناسب با فرهنگ و زبان هر قومی مبعوث میشدند.
وی خاطرنشان کرد: امروزه تبلیغ دین و آموزههای دین فراتر از لهجه و گویش است و اگر میبینم بیشتر مخاطبین ما در فضای در مجازی هستند باید بدانیم که عرصه دین نیز در همین فضا باید قرار گیرد و در حالیکه در گذشته یک مبلغ دین در فضای مسجد برای جمعیت 20 نفری دین الهی را تبلیغ میکرد اما اکنون میبینیم یک شخص تفکری را برای میلیون ها نفر در آن واحد تبلیغ میکند.
حجت الاسلام فرهنگیان تصریح کرد: تبلیغ دین طبق دستور قرآن باید به لسان قوم باشد و قوم امروز ما جوانانی هستند که بیشتر عمرشان در فضای مجازی است و مقام معظم رهبری نیز تاکید ویژهای دارند بر اینکه ما باید در فضای مجازی حضور داشته باشیم و سخنان خداوند را بدون هیچ کم و زیادی در اختیار نسل جوان قرار دهیم.
به گفته وی، تنها راه سعادت و آرامش بشریت این است که دستورات خداوند بدون هیچ کم و کاستی به انسانها برسد و در اینصورت اگر انسانها به این فرامین عمل کنند به آرامش و سعادت واقعی خواهند رسید.
مسئول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه کردستان با اشاره به اهمیت فهم دین توسط مبلغین دینی، عنوان کرد: چیزی که اکنون از دین در اختیار ما است آیات قرآن و روایات دینی است و همین نیازمند فهم بوده و کسی می تواند مبلغ دین باشد که به خاطر تخصص و توانایی خود توان فهم صحیح دین را داشته و قدرت ابراز و انتقال پیامی را که درک کرده به دیگران دارد.
حجت الاسلام فرهنگیان افزود: تمام انسانها تشنه آرامش هستند و هرکاری که میکنند برای رسیدن به آرامش است و تنها راه رسیدن به آرامش از طریق دین است و تنها کسی میتواند انسان را به آرامش برساند همان شخصی است که انسان را خلق کرده است.
وی در پایان خاطر نشان کرد: کسی که سازنده انسان نیست توانایی شناخت انسان را نیز ندارد به طور مثال دانشمند فرانسوی الکسیس کارل که جایزه نوبل فیزیولوژی پزشکی را گرفت در اواخر عمر خود کتابی با عنوان "انسان موجود ناشناخته" را نوشت و این زیستشناس معروف پس از سالها به این نتیجه رسید که ما نمیتوانیم انسان را بشناسیم.