19 05 2024
مرکز نوآوریوتوسعهفناوری دانشگاه کردستان با همکاری دانشکده صنعتومعدن قروه برگزار میکند:
رویداد فناورانه در حوزه صنایع تبدیلی محصولات خوراکی بر پایه عسل
![](/documents/48716/7108301/%D8%B1%D9%88%DB%8C%D8%AF%D8%A7%D8%AF+%D8%B9%D8%B3%D9%84.jpg/49bbcef8-2080-ec8a-8bfc-3e50175db6ef?t=1716110110899&imagePreview=1)
محورهای رویداد:
- بازاریابی و فروش محصولات حاصل از صنایع تبدیلی
- راهاندازی خط تولید صنعتی و نیمهصنعتی
- سنتز و ارزیابی محصولات برپایه عسل
«رویداد فوق به صورت نیازمحور برگزار خواهد شد»
از کلیه علاقهمندان و فناوران حوزه محصولات غذایی و دارویی برپایه عسل، دعوت به عمل میآید در این رویداد شرکت کرده و از مزایای همکاری با کارآفرینان برتر کشور در این حوزه برخوردار شوند.