رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری دانشگاه گفت: ضروری است دورههای ضیافت و هماندیشی متنوع و بومیسازی شدهای برگزار شود. در این راستا، انتظار میرود شورا نقش محوری خود را در طراحی و اجرای این دورهها ایفا کرده و به طور جدی در ارتقای سطح دانش و بینش اساتید تلاش کند.
رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری دانشگاه: ضرورت بومیسازی دورههای ضیافت و هماندیشی
به گزارش روابط عمومی دانشگاه کردستان، ظهر امروز دومین جلسه شورای هم اندیشی دانشگاه در سالن جلسات دفتر نهاد رهبری دانشگاه کردستان برگزار شد.
در این نشست حجتالسلام حاتمی با اشاره به اهمیت برگزاری چنین جلساتی اظهار داشت: دومین نشست شورای هماندیشی با حضور اعضای این شورا از جمله ریاست دانشگاه، معاون فرهنگی، معاون آموزشی، دبیر هماندیشی و سه عضو از اعضای هیأت علمی امروز در حال برگزار است.
به گفته رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری دانشگاه، یکی از برنامههای شورای سیاستگذاری، در راستای ارتقاء وضعیت معرفتی، بصیرتی، مهارتی و انگیزشی اساتید است که متاسفانه انگیزه یک استاد جامعالشرایط را در برخی موارد مشاهده نمیکنیم.
وی تصریح کرد: محتوا و تامین محتوا این شورا بر عهده دفتر هماندیشی خواهد بود و همچنین اجرا و پشتیبانی محتوا برعهده معاونت آموزشی است.
وی افزود: به منظور ارتقای سطح معرفتی اساتید، ضروری است دورههای ضیافت و هماندیشی متنوع و بومیسازی شدهای برگزار شود. در این راستا، انتظار میرود شورا نقش محوری خود را در طراحی و اجرای این دورهها ایفا کرده و به طور جدی در ارتقای سطح دانش و بینش اساتید تلاش کند.
حجتالسلام حاتمی تصریح کرد: جلسات هم اندیشی به صورت موضوع محور در بخشهای پژوهشی، آموزشی و فرهنگی برگزار شود و نتایج جلسات برای سیاستگذاری در اختیار مسئولان مربوطه قرار گیرد.
حجتالسلام حاتمی در این نشست به برگزاری نشستهای چهرهبه چهره در گروههای آموزشی ، در قالب دورهمیها و اردوها اشاره و تاکید کرد: شورای هماندیشی باید این مسائل را به صورت جدی پیگیری کرده و دفتر هماندیشی نیز در این راستا راهاندازی شود.
ضرورت دقت در انتخاب موضوعات و استادان ضیافت اندیشه، هماهنگی نهادهای فرهنگی برای اجتناب از موازی کاری، انتخاب دبیر هم اندیشی و برقراری ارتباط بیشتر با استادان از دیگر مواردی بودند که در این نشست توسط حجتالسلام حاتمی مطرح شد.