رئیس مجمع نمایندگان کردستان در مجلس شورای اسلامی گفت: یکی از مهمترین دانشگاههای موفق در جذب دانشجویان بینالمللی، دانشگاه کردستان بوده و این دانشجویان قطعا سفیران فرهنگی کشور هستند و ضروری است با تحقق دیپلماسی آموزشی این بخش را تقویت کنیم.
رئیس مجمع نمایندگان کردستان در مجلس شورای اسلامی: مسئله بومیگزینی باید حذف شود/ موفقیت دانشگاه کردستان در جذب دانشجوی خارجی
به گزارش روابط عمومی دانشگاه کردستان، پیش از ظهر امروز آیین تکریم و معارفه سرپرست دانشگاه کردستان با حضور وزیر علوم، تحقیقات و فناوری در تالار مولوی این دانشگاه برگزار شد.
حجتالاسلام عباسعلی فرهنگیان در این مراسم اظهار کرد: کردستان به تعبیر مقام معظم رهبری سرزمین مجاهدتهای خاموش و ایثارگریهای بزرگ است.
مسئول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه کردستان خاطرنشان کرد: کردستان استان فرهنگی است که متاسفانه قبل از انقلاب و حتی بعدِ انقلاب، از مقدار جایگاه و شانی که داشت جا مانده است.
حجتالاسلام فرهنگیان با بیان اینکه خدمت در کردستان اجر مضاعف دارد خطاب به وزیر علوم گفت: نگاه ویژه به استان کردستان از بعد مادی و معنوی از ارزش و قرب مضاعف نزد خدا برخوردار است.
وی خاطرنشان کرد: قرآن کریم از مسئولیت، به عنوان امانت نام میبرد و میفرماید امانت را باید به دست اهل آن داد.
مسئول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه کردستان اضافه کرد: رشد، پیشرفت و اقتدار امروز دانشگاه کردستان مرهون تلاشهای تمام کسانی است که در گذشته این دستگاه خدمترسانی کردهاند و قطعا توسعه بیشتر دانشگاه نیازمند توجه بیش از پیش وزارت علوم به کردستان است.
حجتالاسلام فرهنگیان با بیان اینکه هر تغییری باید به جهت یک تحول مثبت در هر دستگاه و حوزهای صورت بگیرد، گفت: مسئولیتها میچرخد هر کدام از ما زمانی امانتدار این مسئولیتها هستیم.
وی افزود: تحول مثبت زمانی تحقق پیدا میکند که تقویتکننده نقاط قوت گذشتگان و شناسایی و جبران نقاط ضعف گذشتگان باشیم.
مسئول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه کردستان با بیان اینکه کشور ما در چند ماه اخیر دچار التهاباتی شد، گفت: این اعتراضات از لحاظ مادی و معنوی آسیب و لطمههایی را به کشور ما زد که باید با برنامهریزی به جبران آن بپردازیم.
در ادامه این مراسم نیز رئیس مجمع نمایندگان کردستان در مجلس شورای اسلامی اظهار داشت: دانشگاه کردستان در چندسال گذشته، شاهد پیشرفتهای فراوانی بوده و یکی از مؤلفههای تقویت استان کردستان وجود همین زیرساختها علمی و فرهنگی است.
بهزاد رحیمی با اشاره به اینکه بومیگزینی یکی از مشکلاتی است که دانشجویان با آن روبه رو هستند، افزود: در بومیگزینی مسئله پذیرش دانشجو با مشکل مواجه میشود انتظار این است که این موضوع حذف شده یا با افزایش ظرفیت پذیرش، حل شود.
رئیس مجمع نمایندگان کردستان در مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: گفت: دانشگاه کردستان به عنوان تنها دانشگاه مادر در استان کردستان به توسعه زیرساختهای علمی، آموزشی و فضای فیزیکی نیاز دارد.
وی همچنین افزود: دانشگاه کردستان بیشترین آمار دانشجویان را به خود اختصاص داده و با توجه به این حجم دانشجو توسعه زیرساختهای خوابگاهی، آموزشی و … از ضرورتهایی است که باید مد نظر قرار گیرد.
رحیمی یادآور شد: یکی از مهمترین دانشگاههای موفق در جذب دانشجویان بینالمللی، دانشگاه کردستان بوده و این دانشجویان قطعا سفیران فرهنگی کشور هستند و ضروری است با تحقق دیپلماسی آموزشی این بخش را تقویت کنیم.