رئیس صندوق رفاه دانشجویان وزارت علوم، تحقیقات و فناوری گفت: در دانشگاه کردستان سطح پوشش خوابگاهی تقریبا نزدیک به سطح کشور بوده و امیدواریم این میزان را به ۵۰ درصد افزایش دهیم که در این راستا برنامه مدونی نیز برای چندسال آینده داریم.
رئیس صندوق رفاه دانشجویان وزارت علوم، تحقیقات و فناوری: ضرورت افزایش ۵۰ درصدی سطح پوشش خوابگاهی دانشگاه کردستان / عملکرد دانشگاه کردستان در حوزه بینالملل عالی است
به گزارش روابط عمومی دانشگاه کردستان، پیش از ظهر امروز رئیس صندوق رفاه دانشجویان وزارت علوم، تحقیقات و فناوری از بخشهای مختلف دانشگاه کردستان از جمله خوابگاه فرشتگان ۶، سلف سرویس دانشجویی مرکزی، سراهای دانشجویی پسران دیار و دختران کوثر و … بازدید به عمل آوردند.
رئیس صندوق رفاه دانشجویان وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در این بازدید با اشاره به آمار کل خوابگاههای کل کشور اظهار داشت: تعداد کل خوابگاههای کشور ۹۸۰ بلوک خوابگاهی با ظرفیت ۲۰۲ هزار نفر و با متوسط پوشش خوابگاهی ۳۷ درصد است.
دکتر مسعود گنجی تصریح کرد: در دانشگاه کردستان سطح پوشش خوابگاهی تقریبا نزدیک به سطح متوسط کشور بوده و امیدواریم این میزان را به ۵۰ درصد افزایش یابد که دانشگاه در این راستا برنامه مدونی هم برای چندسال آینده داریم.
وی افزود: هدف از سفر به کردستان، بررسی مسائل رفاهی دانشجویان و استفاده از ظرفیتهای دانشگاه کردستان بوده و تصمیمات خوبی برای ایجاد خوابگاه متاهلی و ارتقاء خوابگاههای مجردی اتخاذ شده که امیدواریم برای رشد و شکوفایی دانشگاه مثمر ثمر باشد.
رئیس صندوق رفاه دانشجویان وزارت علوم، تحقیقات و فناوری عنوان کرد: یکی دیگر از اهداف سفر به کردستان، اجرای منویات مقام معظم رهبری در رابطه با طرح جوانی جمعیت بوده و بر اساس قانون حمایت از خانواده و ماده هفت این قانون که ناظر بر احداث خوابگاههای دانشجویان متاهل است، توسط دانشگاههای کشور است.
وی افزود: امروز یک بلوک ۶۳ واحدی در دانشگاه کردستان برای متاهلین کلنگزنی خواهد شد و با سفر رئیس جمهور محترم به استان کردستان، ۱۰۰ واحد دیگر در دو بلوک برای خوابگاه دانشجویان متاهلین برنامهریزی شده که پس از سفر ایشان کارهای اجرایی شروع خواهد شد.
دکتر گنجی تصریح کرد: بخشی از اعتبارات این خوابگاهها، ۱۰ درصد از درآمد اختصاصی دانشگاه، ۱۰ درصد از تملک دارایی دانشگاه، بخشی نیز بودجه سفرهای استانی و بخشی از آن بر اساس بند الف تبصره ۹ قانون بودجه سال ۱۴۰۱ بوده که هر سال این تکرار خواهد شد تا در این پنج سال ظرفیت خوابگاههای کشور افزایش یابد.
رئیس صندوق رفاه دانشجویان وزارت علوم، تحقیقات و فناوری عنوان کرد: پس از بازدید خوابگاههای دانشگاه کردستان برنامهریزی شد که دو خوابگاه ارتقا یابد و بودجه در آینده نزدیک در اختیارشان قرار خواهد گرفت.
وی گفت: دانشگاه کردستان شایستگی بسیاری دارد که امکانات خوبی به آن اختصاص داده شود و رتبه خوبی نیز در سطح وزارت علوم داشته و امیدواریم روز به روز پیشرفت کند.
دکتر گنجی با اشاره به اهمیت تبادل فرهنگی و علمی ایران با سایر کشورها تصریح کرد: دانشگاه کردستان حدود ۷۰۰ دانشجوی بینالمللی از هفت ملیت مختلف داشته و به دنبال ایجاد رفاه لازم برای دانشجویان بینالمللی هستیم زیرا این دانشجویان سفیران فرهنگی ما بوده و عملکرد دانشگاه کردستان نیز در این زمینه بسیار عالی بوده است.
در ادامه دکتر رحمت صادقی نیز در گفت و گو با خبرنگار روابط عمومی دانشگاه اظهار داشت: دانشگاه کردستان ۱۸ بلوک خوابگاهی داشته که در حدود ۵ هزار نفر دانشجو در آنها ساکن هستند.
رئیس دانشگاه کردستان خاطرنشان کرد: اگر بر اساس استانداردها و متراژ اتاقها دانشجویان را در اتاقها اسکان دهیم، کمبود خوابگاه خواهیم داشت و در حدود هزار نفر از دانشجویان امکان اسکان ندارند و با توجه به برنامه توسعه دانشگاه در آینده جذب دانشجو هم داریم.
وی با اشاره به وضعیت خوابگاه متاهلی در دانشگاه افزود: بخش زیادی از دانشجویان به خصوص دانشجویان بینالمللی، متاهل بوده که هیچ خوابگاهی برای آنها در نظر گرفته نشده هرچند خوابگاهی که کاربری برای متاهلین داشته باشد، وجود دارد اما به دلیل کمبود خوابگاه مجردی به دانشجویان دیگر اختصاص داده شده است.
دکتر صادقی تصریح کرد: امروز یک بلوک ۶۲ واحدی کلنگزنی خواهد شد و دو بلوک ۵۰ واحدی نیز در سفر رئیس جمهوری کلنگزنی خواهد شد و در مجموع وضعیت نسبتا مناسبی برای دانشجویان داریم.
وی با اشاره به کمبودهای دانشگاه کردستان، گفت: تجهیز میز، صندلی، لباسشویی، زیرساختهای اینترنت و آسانسور برای خوابگاهها و بهبود وضعیت دو خوابگاه کوثر و بهاران از جمله مواردی بوده که نیازمند بودجه ۱۰ میلیارد تومانی است.