رئیس دانشگاه کردستان گفت: تعمیق ارزشهای انسانی و عبور از محدودیتها در این منطقه، یک «اقتصاد انسانی» را خلق کرده که موجب شده مردم این مناطق مشکلات را تبدیل به فرصت کنند.
رئیس دانشگاه کردستان: خلق «اقتصاد انسانی» نتیجه تبدیل مشکلات به فرصت در اورامانات است
به گزارش روابط عمومی دانشگاه کردستان، دکتر حامد قادرزاده در نخستین همایش بینالمللی هورامان شناسی که در تالار مولوی دانشگاه کردستان برگزار شد، اظهار داشت: در اورامانات محدودیتهای طبیعی فراوانی وجود دارد و این محدودیتها موجب تلاش و خلق ارزشهای فراوانی شده است.
به گفته دکتر قادرزاده، تعمیق ارزشهای انسانی و عبور از محدودیتها در این منطقه، یک «اقتصاد انسانی» را تشکیل داده که موجب شده مردم این مناطق مشکلات را تبدیل به فرصت کنند.
وی با اشاره به آیه شریفه « فَإِنَّ مَعَ العُسرِ یُسراً» تصریح کرد: با وجود معابر صعبالعبور و ارتفاعات بلند و سنگلاخی بودن منطقه اورامانات، مردم این مناطق به معنای واقعی این آیه را در زندگی خود به کار گرفتهاند و اکنون بخش بزرگی از بازار استانهای کردستان و کرمانشاه را با محصولات بی نظیر خود در اختیار گرفتهاند.
رئیس دانشگاه کردستان افزود: تلاش و ارزشهای فراوانی در این منطقه ایجاد شده که شناخت آن نیازمند ده ها کنفرانس است.
رئیس دانشگاه کردستان تصریح کرد: تلاشی که برای برگزاری همایش بین المللی هورامان، ثبت جهانی و فرهنگ و توسعه انجام شد براساس حس مسئولیت اجتماعی این دانشگاه است.
وی گفت: هورامان یک حوزه بینالمللی است و اگر بخواهیم این منطقه را به جهان معرفی کنیم پیش از هرچیز باید با همافزایی فکری چشماندازی مشترک در این حوزه را شناسایی و سپس ظرفیتها و جایگاه واقعی آن را به درستی ترسیم کنیم.