09 05 2023

انجمن علمی اینترنت اشیاء با همکاری آزمایشگاه پژوهشی سیستم های رایانشی توزیع شده (DCS Lab) برگزار می‌کند.

دوره‌ی آموزش عملی اینترنت اشیاء

این کارگاه در سه بخش اصلی برگزار می‌شود:

  1. معرفی اینترنت اشیاء و بررسی پروژه‌های موجود در دنیا و جنبه‌های مختلف آن (تئوری)
  2. آموزش مفاهیم پایه برنامه‌نویسی و الکترونیک (تئوری)
  3. پیاده‌سازی عملی سناریو‌های کاربردی توسط شرکت‌کنندگان (عملی)

مدت دوره 2 روز است که در تاریخ 4 و 5 خرداد ماه روزهای پنج‌شنبه (صبح و بعد از ظهر) و جمعه (صبح) در سایت کامپیوتر دانشکده مهندسی به صورت فشرده برگزار می‌شود.

شرکت‌کنندگان در این دوره به هیچ گونه پیش نیاز خاصی نیاز ندارند و هر دانشجوی خلاق با هر رشته‌ی تحصیلی می‌تواند در این دوره شرکت کند. لازم به ذکر است که این دوره خود پیش نیاز دوره‌های پیشرفته‌ا‌ی می‌باشد که در آینده برگزار خواهند شد، بنابراین این کارگاه می‌تواند شروع بسیار خوبی برای ورود به دنیای جذاب IoT باشد. چرا؟ در طراحی مباحث سعی شده‌است با توجه به ظرفیت کارگاه، دانش مورد نیاز اولیه و دیدگاه علمی و عملی اینترنت اشیاء به شرکت‌کنندگان منتقل شود، از آنجا که IoT یک زمینه‌ی بین رشته‌ای وسیع است و متخصص شدن در این زمینه نیازمند مطالعه و پشتکار فراوانی است، لذا شرکت‌کنندگان علاقه‌مند بعد از پایان کارگاه نیز باید مطالعات خود را افزایش دهند و بر پایه‌ی دانشی که از این دوره به دست آورده‌اند بر مهارت خود بیافزایند. ناگفته نماند که انجمن علمی اینترنت اشیاء دانشگاه کردستان نیز در این مسیر همراه شما خواهد بود و با توجه به اهدافی که دارد، دوره‌های پیشرفته و جامع‌تری را برگزار می‌کند.

هم چنین برای تمامی افراد شرکت‌کننده گواهی پایان دوره صادر خواهد شد.

همراه داشتن لپ‌تاپ ضرورتی ندارد اما در صورتی که لپ‌تاپ شخصی دارید توصیه‌ می‌شود آن را همراه خود داشته باشید، افرادی هم که لپ‌تاپ همراه نداشته باشند می توانند از سیستم‌های موجود در آزمایشگاه استفاده کنند.

جهت ثبت نام در دوره و داشتن هرگونه سوالی با شماره همراه 09186630640 در تماس باشید (ترجیحا از طریق پیامک)

جهت حفظ کیفیت دوره، ظرفیت ثبت نام محدود می‌باشد.