بیست و دومین نشست فرهنگ دانشگاهی با موضوع چیستی آینده و روش های ساخت آن برگزار شد
بیست و دومین نشست فرهنگ دانشگاهی با موضوع چیستی آینده و روش های ساخت آن در دانشگاه کردستان برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه کردستان، بعدازظهر چهارشنبه 19 آبان 1400 بیست و دومین نشست فرهنگ دانشگاهی با موضوعیت چیستی آینده و روش های ساخت آن به همت معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه کردستان برگزار شد.
طی این نشست دکتر غلامعلی منتظر رییس مرکز نظارت، ارزیابی و تضمین کیفیت وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و استاد مهندسی فناوری اطلاعات دانشگاه تربیت مدرس به لزوم برنامه ریزی در زندگی فردی اشاره کرد و بیان داشت: با برنامه ریزی دقیق و مناسب می توان به اهداف تعیین شده دست پیدا کرد.
وی حوزه آینده نگری و آینده پژوهی در ایران را نوپا دانست و گفت: باید از کشورهای دیگر در راستای استفاده از دانش و تجربیات آنها برای تصمیم گیری و برنامه ریزی های و تقویت آینده نگری و آینده پژوهی استفاده کرد.
دکتر منتظر تصریح کرد: ماندگاری و توسعه در جهان فرارو، نیازمند کشف و شناسایی رویدادهای مختلف است و دستیابی به این توانمندی، نیازمند چیرگی بر دانش آیندهپژوهی و آینده نگری است.
وی ادامه داد: دانش آینده نگری و آیندهپژوهی، عمدهترین عامل انسان در جهت تصمیم سازی و تصمیم گیری است.
رییس مرکز نظارت، ارزیابی و تضمین کیفیت وزارت علوم، تحقیقات و فناوری با اشاره به اقدام ها و کنش های موجود، عنوان ساخت: یکی از مهم ترین مشکلات پیش روی آینده پژوهی، شناسایی کنش هایی است که به صورت ناخواسته دارای تاثیرات بالقوه بر موضوع مورد مطالعه است.
وی رویداد ها را وقایعی خواند که باعث پیوستگی تاریخی می شوند و افزود: رویدادهای شگفتی سازها نواردی هستند که احتمال وقوع بسیار کمی دارند اما با وقوع آنها آینده به شدت تحت تاثیر قرار می گیرد برای مثال می توان به انقلاب اسلامی ایران و یا واقعه 11 سپتامبر اشاره کرد.