رئیس دانشگاه کردستان گفت: این واقعیت وجود دارد که جامعه علمی در حوزه معارف همزمان با سایر حوزههای مختلف نیازمند توجه است.
حوزه معارف در دانشگاهها نیازمند توجه بیشتر است
به گزارش روابط عمومی دانشگاه کردستان، دکتر حامد قادرزاده شامگاه روز دوشنبه هشتم خرداد ماه در نشست هماندیشی معاونت آموزشی نهاد نمایندگی ولی فقیه دانشگاههای استان کردستان که در سالن جلسات سازمان مرکزی دانشگاه کردستان برگزار شد اظهار داشت: توجه خاص مقام معطم رهبری به استان کردستان نشان از این دارد که کردستان پاره تن ایران و خاری بر چشم دشمنان نظام و انقلاب است.
وی افزود: این واقعیت وجود دارد که جامعه علمی در حوزه معارف همزمان با سایر حوزههای مختلف نیازمند توجه است.
دکتر قادرزاده خاطرنشان کرد: دانشجوهایی که در دانشگاهها برای تعلیم و تربیت حضور دارند از مهمترین نعماتی هستند که خداوند در اختیار اساتید و دانشگاه قرار داده است زیرا کار تعلیم و تربیت از جایگاه ویژهای نزد خداوند برخوردار است.
وی ادامه داد: امروز در دانشگاهها بسیار بیشتر از گذشته نسبت به وجود معلمان و اساتید گروه معارف احساس نیاز میشود.
دکتر قادر زاده در ادامه تصریح کرد: امروز نیاز است که مردم بخصوص اساتید گروه معارف در دانشگاهها از لحاظ مادی و شناختی به استغنا برسند.
رئیس دانشگاه کردستان یادآورشد: در حال حاضر مطالبه در دانشجویان صرافا به اساتید گروه معارف معطوف شده است.
وی افزود: انتظاری که از اساتید گروه معارف وجود دارد بسیار بیشتر از سایر گروهها است.
دکتر قادرزاده اظهار داشت: استفاده از روحانیون اهل سنت در دروس شناختی و معارف در دانشگاهها میتواند باعث تقریب در مذاهب اسلامی شود.
در ادامه این جلسه محمد رزاقی معاون آموزشی دانشگاه کردستان اظهار داشت: در دانشگاه کردستان بیش از ۱۲ هزار دانشجو مشغول به تحصیل هستند که در هر ترم دانشجویان مقطع کارشناسی به ۵ هزار نفر میرسند.
وی افزود: در هر نیم سال آموزشی در دانشگاه کردستان ۹۰ درس معارفی تدریس میشود.
دکتر رزاقی یادآورشد: از عمده مشکلات دانشگاه کردستان در حال حاضر نبود هیات علمی گروه معارف است.
وی در پایان تصریح کرد: در هر ترم تحصیلی در دانشگاه کردستان بیش از ۲ هزار دانشجو مخاطبان دروس معارفی هستند.