بر اساس آخرین بروزرسانی پایگاه ISC در مهر ماه 1402، 16 نفر از اساتید دانشگاه کردستان در جمع پژوهشگران ایرانی پر استناد دو درصد برتر دنیا قرار گرفتند.
حضور 16 استاد دانشگاه کردستان در جمع پژوهشگران ایرانی پر استناد دو درصد برتر دنیا
به گزارش روابط عمومی دانشگاه کردستان، موسسه استنادی و پایش علم و فناوری جهان اسلام ISC وظیفه سنجش و پایش عملکرد علمی ایران و دیگر کشورهای اسلامی را بر پایه تحلیلهای علم سنجی بر عهده دارد.
تازهترین بروزرسانی این پایگاه در مهر ماه 1402 منتشر شده است. این فهرست عملکرد استنادی نویسندگان را به ازای بروندادهای پژوهشی منتشر شده آنان در بازه زمانی 1960 تا 2022 در 22 حوزه موضوعی اصلی و 174 حوزه فرعی تحلیل کرده و بر این اساس، نویسندگانی را که در زمره پژوهشگران پر استناد دو درصد برتر جهان قرار گرفتهاند، معرفی کرده است.
از دانشگاه کردستان هیمن شهابی در حوزه موضوعی مهندسی با 2 هزار و 528 مورد استناد، عطاالله شیرزادی در حوزه موضوعی مهندسی با هزار و 868 مورد استناد، حسن بیورانی در حوزه موضوعی فناوریهای راهبردی(هوش مصنوعی، نانو و ...) با هزار و 201 مورد استناد به ترتیب به عنوان سه پژوهشگر پر استناد انتخاب شدهاند.
همچنین عبدالله سلیمی در حوزه موضوعی شیمی با هزار و 131 مورد استناد، قباد شفیعی در حوزه موضوعی مهندسی با 875 مورد استناد، مهران علوی در حوزه موضوعی شیمی با 636 مورد استناد، پرهام مرادی دولت آبادی در حوزه موضوعی فناوری اطلاعات و ارتباطات با 575 مورد استناد، رحمان حلاج در حوزه موضوعی شیمی با 494 مورد استناد و محمدرضا ستاره در حوزه موضوعی فیزیک و نجوم با 440 مورد استناد از دیگر اساتید منتخب بودهاند.
رحمت صادقی در حوزه موضوعی شیمی با 323 مورد استناد، آرمان صادقی در حوزه موضوعی مهندسی با 294 مورد استناد، حسین درویشی در حوزه موضوعی کشاورزی، شیلات و جنگلداری با 251 مورد استناد و محمد رضایی در حوزه موضوعی مهندسی با 212 مورد استناد در این لیست قرار گرفتهاند.
همچنین نگار علیزاده در حوزه موضوعی شیمی، روناک دقیق در حوزه موضوعی فناوریهای راهبردی(هوش مصنوعی، نانو و ...) و میثم اکبری در حوزه موضوعی مهندسی به ترتیب با 195، 152 و 139 مورد استناد در جمع پژوهشگران ایرانی پر استناد دو درصد برتر دنیا قرار گرفتهاند.
لازم به ذکر است به منظور قدردانی از پژوهشگران پر استناد یک و دو درصد فعال در دانشگاهها و موسسات پژوهشی و فناوری وزارت علوم، تحقیقات و فناوری از سال گذشته حمایت مالی جهت پرداخت پژوهانه تشویقی صورت گرفته است و در سال جاری نیز تداوم خواهد داشت.