تعامل میان دانشگاه و صنعت، سازنده و تاثیرگذار است
رئیس دانشکده مهندسی گفت: با ایجاد تعامل و هماهنگی میان دانشگاه و صنعت، شاهد توسعه و شکوفایی جامعه خواهیم بود.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه کردستان، پرهام مرادی دولت آبادی روز دوشنبه 21 تیرماه در جلسه کمیته راهبردی دانش و فناوری مهندسی"کُرد فم" با شرکت شهرکهای صنعتی کردستان که در سالن جلسات دانشکده مهندسی برگزار شد، بیان کرد: با ایجاد تعامل و هماهنگی مناسب میان دانشگاه و بخش صنعت، می توان شاهد توسعه و شکوفایی جامعه باشیم.
وی ادامه داد: با ایجاد و تقویت دفاتر در بخش صنعت و دانشگاه ها و همچنین نظارت بر فعالیت آنها می توان به این مهم کمک کرد.
رئیس دانشکده مهندسی ظرفیتهای دانشگاه کردستان را ارزنده عنوان کرد و افزود: کارآموزی بین المللی قابلیت صدور کارآموز را به شرکت های خارجی دارد و خوشبختانه ما در دانشگاه کردستان شاهد این فعالیت بودهایم.
مرادی دولت آبادی صنعت را محرک جامعه دانست و عنوان کرد: دانشجو باید قبل از ورود به بازار با صنعت و چالش های موجود در آن آشنا و آگاه شود و در این راستا باید از تجربیات بخش صنعت استفاده کرد.
• تبدیل تهدید به فرصت
در ادامه این جلسه فرزاد حسین پناهی دبیر کمیته راهبردی دانش و فناوری مهندسی (کُردفم) اظهار کرد: با تبدیل تهدید به فرصت می توان در آینده به حوزه صنعت و دانشگاه کمک کرد.
وی نقش و تلاش دانشگاه در رفع و ایجاد بیکاری را در استان کاربردی دانست و بیان داشت: با برنامه ریزی مناسب و شناسایی چالش های موجود در حوزه صنعت و چالش رسیدن به این هدف قابل میسر خواهد بود.
دبیر کمیته راهبردی دانش و فناوری مهندسی (کُردفم) به تعدادی از این چالش ها اشاره کرد و تصریح کرد: متاسفانه مسایل و مشکلات حوزه صنایع به دانشگاه ها منتقل نمی شود و سازماندهی مشخصی در دانشگاه برای ارائه خدمات فنی و مشاورهای به صنایع وجود ندارد.