برای ایجاد دانشگاه بینالمللی در کردستان تلاش میکنیم / توزیع ناعادلانه بودجه پیگیری میشود
به گزارش روابط عمومی دانشگاه کردستان، حجت الاسلام دکتر علیرضا سلیمی در نشست با روسای دانشگاهها و مراکز آموزشی، پژوهشی و فناوری استان کردستان، اظهار کرد: طبق قانون برنامه باید بیش از 50 درصد از دانشگاههای کشور به سمت آموزشهای فنی و حرفهای حرکت کنند اما هنوز فاصله معناداری با هدف تعیینشده داریم.
وی افزود: دانشگاهها در تولید علم موفق بودهاند اما این گام اول است و علم تولیدشده باید تبدیل به فناوری و تجاری سازی شود اگر این مشکل حل شود، بسیاری از مسائل دانشگاهها حل خواهد شد.
عضو هیات رئیسه مجلس و کمیسون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی ضمن اشاره به نسبت جمعیت دانشجویان و میزان بودجه دانشگاه کردستان، عنوان کرد: این موضوع را در مجلس پیگیری خواهیم کرد چراکه نوعی بی عدالتی است و باید جبران شود.
وی با اشاره به اینکه استان کردستان در حوزه علم و دانش پیشرفتهای خوبی داشته است و تعداد مراکز دانشگاهی در این استان در سطح بالایی است، اعلام کرد: علیرغم پیشرفتهای موجود با توجه به ظرفیتی که در استان وجود دارد، دانشگاههای استان میتوانند گامهای بلندتری را در حوزه علم برداشته و موفقیتهای بیشتری کسب کنند.
حجت الاسلام سلیمی عنوان کرد: جمعیت استان و شرایط جغرافیایی و آب و هوایی میتواند موجب ایجاد یک پایگاه علمی مطرح نه تنها در سطح کشور بلکه در سطح منطقه باشد و همچنین همجواری با کشورهای عراق و ترکیه می تواند در این راستا کمککننده باشد.
وی دانشگاه را منشا ایجاد تحول دانست و افزود: تعداد بالای دانشجویان خارجی در استان، توریسم پزشکی و ... ظرفیتهای ویژهای هستند که در همه استانها وجود ندارد و باید از آنها به عنوان فرصت بهره گرفت.
حجت الاسلام سلیمی با اشاره به ضرورت ایجاد دانشگاه بینالملل و دانشگاه صنعتی در کردستان، از پیگیری این مسئله و تلاش برای اجرایی کردن آن خبر داد.
وی ضمن پاسخگویی به موارد مطرح شده از سوی روسای دانشگاههای استان، از همکاری مجلس برای جبران عقبماندگیها در دانشگاهها و مراکز آموزشی عالی استان خبر داد و یادآور شد: امیدواریم بتوانیم با اقدامات انجام شده توسعه نامتوازن دانشگاهها را برطرف و فاصلهها را کاهش دهیم.