10 06 2023

مدیر مرکز فناوری اطلاعات دانشگاه کردستان گفت: توسعه و گسترش شبکه وایفای دانشگاه در راستای دسترسی آسان‌تر کاربران به اینترنت از عمده فعالیت‌های مرکز فناوری اطلاعات در دانشگاه کردستان در دانشکده‌ها و خوابگاه‌ها است.

اینترنت وایفای برای کاربران دانشگاه کردستان مهیا است

دکتر محمد فتحی پیرو برگزاری اولین همایش مدیران فناوری اطلاعات و آپای دانشگاه‌ها و مراکز آموزش‌عالی کشور در گفت‌وگو با خبرنگار روابط‌عمومی دانشگاه کردستان اظهار داشت: فناوری اطلاعات در هر مرکز دانشگاهی به صورت مستقل دارای مجموعه‌ای از سامانه‌های کاربردی است که عمدتا در داخل دانشگاه میزبانی و توسط کاربران داخلی دانشگاه استفاده می‌شوند.
وی افزود: برای ایجاد ارتباط بین سرویس‌هاو خدمات مراکز دانشگاهی و تسهیل در دسترسی کاربران و ارائه معماری یکپارچه، پنجره واحد خدمات توسط وزارت علوم ارائه شده است و در حال حاضر قرار است که همه دانشگاه‌ها به این پنجره متصل شوند.

دکتر فتحی خاطرنشان کرد: سرویس احراز هویت یکباره کاربران یکی دیگر از خدماتی است که این سامانه وظیفه انجام آن را بر عهده دارد.
مدیر مرکز فناوری اطلاعات دانشگاه کردستان یادآور شد: یکی از پیش‌نیازهای فنی پیاده‌سازی پنجره واحد خدمات در دانشگاه‌ها پیاده‌سازی سامانه ورود یکباره است که خوشبختانه این سامانه در دانشگاه کردستان در دسترس است.
وی ادامه داد: پیاده سازی پنجره واحد خدمات در دانشگاه کردستان یکی دیگر از فعالیت‌های مرکز فناوری اطلاعات دانشگاه کردستان است که در راستای آن همه سامانه‌های دانشگاه کردستان تحت پوشش آن قرار خواهند گرفت.
دکتر فتحی در ادامه تصریح کرد: علاوه بر سرویس‌های مرسوم آموزشی و پژوهشی که در دانشگاه‌های وجود دارد در چند سال اخیر سرویس‌های دیگری نیز در دانشگاه‌کردستان راه‌اندازی شده است که کاربران در حال حاضر از آنها استفاده می‌کنند.
وی ادامه داد: باهدف تسهیل ایجاد و مدیریت حساب‌های کاربری کارکنان دانشگاه اعم از هیات‌های علمی و دانشجویان سرویس خاصی در نظر گرفته شده است که وظیفه احراز هویت یکپارچه کارکنان را بر عهده دارد.
مدیر مرکز فناوری اطلاعات دانشگاه کردستان اضافه کرد: توسعه و گسترش شبکه وایفای دانشگاه در راستای دسترسی آسان‌تر کاربران به اینترنت از فعالیت‌های مرکز فناوری اطلاعات در دانشگاه کردستان است که با استفاده از آن اینترنت در تمامی خوابگاه‌ها و دانشکده‌های دانشگاه برای کاربران قابل دسترسی است.

وی افزود: از دیگر زیرساخت‌های مهم‌ در دانشگاه کردستان راه‌اندازی سیستم پشتیبانی متمرکز از داده سرورهای دانشگاه است که به صورت اتوماتیک داده‌های پشتیبان را از سرورهای دانشگاه تهیه می‌کند.
دکتر فتحی در پایان سخنان خود خاطرنشان کرد: در حال حاضر در دانشگاه کردستان سرویس ذخیره ابری نیز برای کاربران از ۵ تا ۲۰ گیگابایت فعال است.