معرفی

از آنجا که مفهوم شورا تاکید ویژه به استفاده از آراء و نظرات جمعی دارد و از بعد حقوقی نیز به عدم تمرکز اداری اطلاق میشود. لذا شوراها در بعد مدیریتی یک نهاد غیر سازمانی تلقی می‌شوند که مجموعه‌ای از مسئولیت‌ها و وظایف را در راستای تحقق اهداف اجتماعی و صنفی بر عهده دارند. شورا از اصول بدیهی و ضروری اسلام است که در اداره امور جامعه و تحکیم روابط اجتماعی نقشی به سزا دارد. این امر مهم و حیاتی دارای ضوابط و معیارهایی است که رعایت آنها آدمی را در تصمیم گیری‌ها از خطا و لغزش مصون می‌دارد و تلاش وی را در دفع آسیب‌ها و جلب منافع و مصالح عمومی به نتیجه می‌رساند. از این رو هیچ کس از مشورت جویی، نظرخواهی و بهره گیری از آراء، افکار و تجارب دیگران  بی نیاز نیست.
با تمسک و تاءسی به آیه شریفه " وَ اَمرُهُم شُوری بَینَهُم" و با توجه به نقش کارمندان به عنوان همراه و پشتیبان در راه رسیدن به اهداف عالیه دانشگاه ، با استعانت از خداوند متعال وتلاش جمعی کارمندان دانشگاه در راستای ارتقای سطح همکاری‌ها، همیاری‌ها و بهینه نمودن ارتباط اجرایی با مجموعه مدیریتی دانشگاه به منظور نیل به اهداف سازمانی، شورای صنفی کارمندان دانشگاه کردستان در سال 1398 تشکیل گردید.