تاریخ بهروزرسانی: 1403/10/20
امید احمدی
دانشکده مهندسی / گروه مهندسی شیمی
کتابهای تألیفی و تصنیفی
-
"آموزش نرمافزار McCabe-Thiele (جهت انجام محاسبات برجهای تقطیر)"
فرهاد رحمانی چیانه، امید احمدی
دانشگاه کردستان، 1401، -
"آموزش نرم افزار شبیه سازی و مدلسازی SuperPro Designer"
امید احمدی، هدا جعفری زاده مالمیری، علی همدست، محمد ضیغمی
شیرین عسل، 1399، شابک: ۹۷۸-۶22-۹۸624-0-7 -
"نانوزیست فناوری غذایی – کاربردها، محدودیت ها و تجاری سازی"
امید احمدی، هدا جعفری زاده مالمیری
آریاپارس، 1398، شابک: ۹۷۸-۶۰۰-7355-09-1 -
"تکنیکهای نانوکپسوله کردن اجزای موجود در غذا"
امید احمدی، برنا فردصادق، آرمین اولاد میرقدیم
هاشمی سودمند، 1396، شابک: ۹۷۸-۶۰۰-98588-5-9 -
"نانوزیست فناوری- رویکردی نوین در سامانه های زیستی"
امید احمدی، هدا جعفری زاده مالمیری، زهرا سیار، حمیده وقاری
آریاپارس، 1395، شابک: ۹۷۸-۶۰۰-7355-15-2 -
"حل المسائل انتقال حرارت جابجایی"
امید احمدی، زهرا سیار
همارا، 1394، شابک: ۹۷۸-۶۰۰-6822-70-9
کتابهای ترجمه ای
-
"تخمیر حالت جامد"
امید احمدی، نسترن شعبانی
یاران، 1401، شابک: 978-964-234-303-4 -
"سامانه های دارورسانی پلیمرهای طبیعی"
امید احمدی، اعظم آیدانی، پرستو پورداداش
اختر، 1401، شابک: ۹۷۸-۶۰۰-486-822-8 -
"روش های سنتز نانوذرات و نانومواد"
امید احمدی، محمدرضا میرالوار، زهرا حاجی خدازاده
یاران، 1401، شابک: ۹۷۸-964-234-296-9 -
"مقدمه ای بر نانوامولسیون های غذایی"
امید احمدی، اشرف فرشباف، عذرا فرج زاده
اختر، 1400، شابک: ۹۷۸-۶۰۰-486-820-4 -
"بهینه سازی فرآیندها از طریق روش های فرا-ابتکاری"
امید احمدی، ناصر قاسمیان
دانشگاه بناب، 1400، شابک: ۹۷۸-۶22-۹4426-0-9 -
"مقدمه ای بر مهندسی تولید در صنایع غذایی"
امید احمدی، لیلا ثابت، المیرا یقینی راد
اختر، 1400، شابک: ۹۷۸-۶۰۰-486-821-1 -
"نانوذرات لیپیدی: تولید، خصوصیات و پایداری"
امید احمدی، ناصر قاسمیان
دانشگاه بناب، 1399، شابک: ۹۷۸-۶22-۹6492-4-4 -
"فناوری های فشرده سازی فرآیند برای تولید بیودیزل"
امید احمدی، اعظم آیدانی
اختر، 1399، شابک: ۹۷۸-۶۰۰-486-701-6 -
"انتقال حرارت در مقیاس نانو در نانوساختارها"
امید احمدی، ساناز خاتونی
اختر، 1399، شابک: ۹۷۸-۶۰۰-486-702-3 -
"علم و راهبردهای ایمنی غذایی"
امید احمدی، شاهین نصیری، زهرا حاجی خدازاده
حکیم نظامی گنجه ای، 1399، شابک: ۹۷۸-۶22-7804-14-0 -
"نانو ذرات در بسته بندی فعال پلیمری مواد غذایی"
امید احمدی، هدا جعفری زاده مالمیری، گلشن حاجی زاده
آریاپارس، 1398، شابک: ۹۷۸-۶۰۰-7355-25-1