Faculty Profile

امید احمدی
تاریخ به‌روزرسانی: 1403/10/20

امید احمدی

دانشکده مهندسی / گروه مهندسی شیمی

Books Faculty

کتابهای ترجمه ای

  1. "تخمیر حالت جامد"
    امید احمدی، نسترن شعبانی
    یاران، 1401، شابک: 978-964-234-303-4
  2. "سامانه های دارورسانی پلیمرهای طبیعی"
    امید احمدی، اعظم آیدانی، پرستو پورداداش
    اختر، 1401، شابک: ۹۷۸-۶۰۰-486-822-8
  3. "روش های سنتز نانوذرات و نانومواد"
    امید احمدی، محمدرضا میرالوار، زهرا حاجی خدازاده
    یاران، 1401، شابک: ۹۷۸-964-234-296-9
  4. "مقدمه ای بر نانوامولسیون های غذایی"
    امید احمدی، اشرف فرشباف، عذرا فرج زاده
    اختر، 1400، شابک: ۹۷۸-۶۰۰-486-820-4
  5. "بهینه سازی فرآیندها از طریق روش های فرا-ابتکاری"
    امید احمدی، ناصر قاسمیان
    دانشگاه بناب، 1400، شابک: ۹۷۸-۶22-۹4426-0-9
  6. "مقدمه ای بر مهندسی تولید در صنایع غذایی"
    امید احمدی، لیلا ثابت، المیرا یقینی راد
    اختر، 1400، شابک: ۹۷۸-۶۰۰-486-821-1
  7. "نانوذرات لیپیدی: تولید، خصوصیات و پایداری"
    امید احمدی، ناصر قاسمیان
    دانشگاه بناب، 1399، شابک: ۹۷۸-۶22-۹6492-4-4
  8. "فناوری های فشرده سازی فرآیند برای تولید بیودیزل"
    امید احمدی، اعظم آیدانی
    اختر، 1399، شابک: ۹۷۸-۶۰۰-486-701-6
  9. "انتقال حرارت در مقیاس نانو در نانوساختارها"
    امید احمدی، ساناز خاتونی
    اختر، 1399، شابک: ۹۷۸-۶۰۰-486-702-3
  10. "علم و راهبردهای ایمنی غذایی"
    امید احمدی، شاهین نصیری، زهرا حاجی خدازاده
    حکیم نظامی گنجه ای، 1399، شابک: ۹۷۸-۶22-7804-14-0
  11. "نانو ذرات در بسته بندی فعال پلیمری مواد غذایی"
    امید احمدی، هدا جعفری زاده مالمیری، گلشن حاجی زاده
    آریاپارس، 1398، شابک: ۹۷۸-۶۰۰-7355-25-1