Faculty Profile

احمد کریمی
تاریخ به‌روزرسانی: 1403/08/03

احمد کریمی

دانشکده کشاورزی / گروه علوم دامی

Research Faculty

ارتباط با صنعت

  1. اثرات استفاده از سه نوع کنسانتره تجاری بر عملکرد جوجه های گوشتی
    2011
  2. تعیین ترکیبات شیمیائی و بررسی امکان استفاده از گیاهان داروئی استان کردستان در جیره جوجه های گوشتی
    2011
  3. بررسی کارایی انواع فرمول های خوراکی در تغذیه جوجه های گوشتی
    2011
  4. اریابی ارزش تغذیه ای سه رقم گندم غالب استان کردستان با و بدون افزودن آنزیم در تغذیه جوجه های گوشتی
    2010
  5. اثرات استفاده از مس مازاد بر احتیاجات در دوره آغازین بر عملکرد نهایی جوجه های گوشتی
    2008
  6. تاثیر پلت کردن و افزودن آنزیم در جیره های بر پایه گندم
    2007
  7. اثرات استفاده از سطوح مختلف فسفر قابل دسترس بر عملکرد جوجه های گوشتی
    2007
  8. اثر گرسنگی اولیه و تغییر فاز جیره بر روی برخی شاخص های بیوشیمیائی سرم جوجه گوشتی
    2006
  9. بررسی اقتصادی واحدهای پرورش مرغ گوشتی استان کردستان: محاسبه بهره وری عوامل تولید و برآورد کارایی اقتصادی
    2005
  10. اثرات استفاده از سطوح مختلف فسفر غیرفیتاتی با و بدون آنزیم فیتاز بر عملکرد جوجه های گوشتی
    2004
  11. بررسی میزان فعالیت آنزیم فیتاز در ارقام مختلف گندم
    2003
  12. تاثیر سطوح مختلف پرلیت در جیره بر عملکرد جوجه های گوشتی
    2003
  13. اثرات استفاده از سطوح مختلف پودر ماهی در جیره بر عملکرد جوجه های گوشتی
    2002