ارتباط با صنعت
-
اثرات استفاده از سه نوع کنسانتره تجاری بر عملکرد جوجه های گوشتی
2011
-
تعیین ترکیبات شیمیائی و بررسی امکان استفاده از گیاهان داروئی استان کردستان در جیره جوجه های گوشتی
2011
-
بررسی کارایی انواع فرمول های خوراکی در تغذیه جوجه های گوشتی
2011
-
اریابی ارزش تغذیه ای سه رقم گندم غالب استان کردستان با و بدون افزودن آنزیم در تغذیه جوجه های گوشتی
2010
-
اثرات استفاده از مس مازاد بر احتیاجات در دوره آغازین بر عملکرد نهایی جوجه های گوشتی
2008
-
تاثیر پلت کردن و افزودن آنزیم در جیره های بر پایه گندم
2007
-
اثرات استفاده از سطوح مختلف فسفر قابل دسترس بر عملکرد جوجه های گوشتی
2007
-
اثر گرسنگی اولیه و تغییر فاز جیره بر روی برخی شاخص های بیوشیمیائی سرم جوجه گوشتی
2006
-
بررسی اقتصادی واحدهای پرورش مرغ گوشتی استان کردستان: محاسبه بهره وری عوامل تولید و برآورد کارایی اقتصادی
2005
-
اثرات استفاده از سطوح مختلف فسفر غیرفیتاتی با و بدون آنزیم فیتاز بر عملکرد جوجه های گوشتی
2004
-
بررسی میزان فعالیت آنزیم فیتاز در ارقام مختلف گندم
2003
-
تاثیر سطوح مختلف پرلیت در جیره بر عملکرد جوجه های گوشتی
2003
-
اثرات استفاده از سطوح مختلف پودر ماهی در جیره بر عملکرد جوجه های گوشتی
2002