رئیس دانشگاه کردستان گفت: خوشبختانه دانشکده صنعت و معدن قروه راهاندازی شده و در سال تحصیلی جاری 2 رشته در مقطع کارشناسی دانشجو پذیرش خواهد شد و همچنین پروژههای عمرانی متعددی نیز در جریان است.
رئیس دانشگاه کردستان: دانشکده صنعت و معدن قروه راهاندازی شد/ دانشگاه کردستان در مهر امسال پذیرای 1000 دانشجوی بینالمللی خواهد بود
به گزارش روابط عمومی دانشگاه کردستان، دکتر رحمت صادقی در جلسه مدیران گروه دانشگاه کردستان با ابراز خرسندی از آغاز سال تحصیلی جدید اظهار کرد: از همه مدیران گروه تشکر میکنیم زیرا در طول زمانی که آموزش به صورت مجازی بود با همت و درایت مدیران گروه و اساتید نسبت به سایر دانشگاهها کیفیت بسیار بالایی در آموزش غیرحضوری داشتیم.
به گفته دکتر صادقی، مدیر گروه نقش اساسی در پیشرفتهای دانشگاه دارد و اگر دانشگاه به لحاظ کمی و کیفی رشدی داشته است مدیران گروه بیشترین نقش را داشته و این شامل مدیران گذشته و فعلی میشود و بالاخره هرکسی خشتی را گذاشته و دانشگاه را به قلههای موفقیت رسانده است.
رئیس دانشگاه کردستان با اشاره به اینکه در چندسال اخیر 100 نفر به اعضای هیأت علمی اضافه شده تصریح کرد: تعداد اعضای هیأت علمی ما بالای 400 نفر بوده و جمعیت دانشجویی نیز در حدود 3 هزار نفر افزایش یافته است و نسبت به سایر دانشگاههای همجوار افزایش چشمگیری داشتهایم.
وی با اشاره به اینکه جمعیت دانشجویان بینالملل با تلاش همکاران در روابط بینالملل افزایش خوبی یافته، افزود: با شروع سال تحصیلی در حدود یک هزار دانشجوی بینالملل خواهیم داشت و تعداد 469 نفر برای ثبت نام مراجعه کردهاند که احتمالا در حدود 400 نفر از آنها از 7 ملیت مختلف ثبت نام قطعی خواهند کرد و این آمار رشد خوبی برای دانشگاه است.
دکتر صادقی با اشاره به تعداد رشتههای اضافه شده در سال 1401-1400 در دانشگاه کردستان بیان داشت: 22 رشته دیگر در دانشگاه تاسیس شده که از این تعداد 11 رشته در مقطع دکتری و مابقی در مقطع کارشناسی و کارشناسی ارشد اضافه شده است که بدون شک همگی این کارها را مدیون همکاران و اساتید در دانشگاه هستیم.
به گفته دکتر صادقی، خوشبختانه دانشکده صنعت و معدن قروه راهاندازی شده و در سال جاری 2 رشته در مقطع کارشناسی دانشجو پذیرش خواهد کرد.
وی گفت: تعداد 18 مجله در دانشگاه داریم که از این میزان 8 مجله درجه (grade) داشته و با برنامهریزی همکاران امیدواریم تعدادی از این مجلات ایندکس بینالمللی شوند.
دکتر صادقی اظهار داشت: امیدواریم با همت مدیران گروه اساتیدی که با دانشجویان ارتباط خوب و موثری دارند و به خوبی به سوالات دانشجویان پاسخ داده و برای دانشجو احترام بیشتری قائل هستند را شناسایی کرده و آنها را الگویی برای تمام اساتید تبدیل کنیم زیرا وظیفه مدیران گروه نظارت بر کیفیت آموزش بوده و این مورد تاثیر بسزایی در بالا رفتن کیفیت آموزشی دانشگاه دارد.
در ادامه این جلسه دکتر محمد رزاقی نیز تصریح کرد: دانشگاه کردستان در افق 1404 دانشگاهی است جامع و پژوهشمحور، آغازگر کارآفرینی، متعالی درآموزش و توسعه دانش و یکی از مراجع علمی ممتاز غرب کشور در پرورش دانش آموختگان متدین و توانمند با توسعه سطح تعاملات منطقهای، ملی و بینالمللی.
معاون آموزشی دانشگاه کردستان با اشاره به اهداف کلان و راهبردی دانشگاه برای آینده افزود: از جمله اهداف کلان و راهبردی دانشگاه کردستان افزایش دورههای تحصیلات کارشناسی ارشد و دکتری با تاکید بر حوزههای علمی اولویتدار، افزایش کیفیت دورههای آموزشی، توانمندسازی مهارتی و حرفهای فارغالتحصیلان و همچنین توسعه آموزش مجازی خواهد بود.
وی بیان داشت: دانشگاه در زمینه پژوهش، فناوری و کارآفرینی نیز با ارتقای کیفیت نظام پژوهش و فناوری و توسعه جایگاه پژوهشی و افزایش سهم تولیدات علمی دانشگاه در سطح ملی منطقهای و بینالمللی اهداف خود را توسعه خواهد داد.