استاد علوم قرآن و حدیث دانشگاه کردستان: رئیس جمهور باید در حوزه فرهنگ صاحب نظر و دارای تیم فرهنگی باشد
استاد علوم قرآن و حدیث دانشگاه کردستان گفت: ما به عنوان دانشگاهیان استان کردستان حرفمان این است که باید تیم فرهنگی دولت تیمی خوش اندیشه و در حوزه فرهنگ صاحب نظر باشد و رئیس جمهور نیز در این حوزه صاحب موضع باشد و با نگاهی فروکاهنده به برگزاری چند جشنواره ملی و مناسبتی محدود کند.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه کردستان، نشست انتخاباتی با موضوع «دولت سیزدهم و مطالبات دانشگاهیان استان کردستان» در سالن جلسات ریاست دانشگاه کردستان برگزار شد.
در این نشست دکتر علی سحلشور اظهار داشت: اگر به جریانات سیاسی ابتدای انقلاب نگاه بیندازیم در 2 حوزه چپ و راست، یکی جامعه روحانیت بود و دیگری مجمع روحانیون که یکی به چپ و دیگری به راست گرایش داشتند که اینها ابتداییترین حلقههای نگرش سیاسی را بنیان گذاشتند.
به گفته دکتر سلحشور، از آن زمان جریانات سیاسی خود را منتسب به این گروه کردند و سپس احزاب و تشکلهای مختلف شکل گرفت.
وی با اشاره به واژه توسعه افزود: یکی از این دو حزب، وجوه ممیزه خود را توسعه اقتصادی میدانست و معقتد بودند که در توسعه باید اولویتها به اقتصاد و معیشت مردم توجه کرد.
این استاد دانشگاه کردستان تاکید کرد: حزب مقابل نیز عقیده داشت آنچه که باید تغییر کند توسعه سیاسی است و سیاست خارجی و داخلی اهمیت زیادتری نسبت به توسعه دارد و در این میان کسی از توسعه فرهنگی سخن به میان نمی آورد.
دکتر سلحشور گفت: بعدها برخی حوزه توسعه فرهنگی و دین را باهم تلفیق کردند و این موجب پدیده شومی به نام دین گریزی شد.
وی با اشاره به اینکه وظیفه دولتها توجه به فرهنگ و سیاستگذاریهای فرهنگی است، بیان کرد: دولتها باید جهتها را نشان دهند و نقشه را به گونهای ترسیم کنند تا به اهداف متعالی انسانی و اجتماعی دست پیدا کنیم.
به گفته این استاد دانشگاه کردستان، ما به عنوان دانشگاهیان استان کردستان حرفمان این است که باید تیم فرهنگی دولت تیمی خوش اندیشه و در حوزه فرهنگ صاحب نظر باشد و رئیس جمهور نیز در این حوزه صاحب موضع باشد و با نگاهی فروکاهنده به برگزاری چند جشنواره ملی و مناسبتی محدود کند.
دکتر سلحشور تصریح کرد: به عقیده من فرهنگ زیر بنایی ترین ستون توسعه است و ما نشان داده ایم که ما در بحث فرهنگ پذیری بسیار موفق عمل کرده ایم.