20 02 2024

نشست هم اندیشی با ائمه جمعه و جماعت استان کردستان در سالن جلسات ریاست دانشگاه کردستان برگزار شد.

نشست هم‌انديشی با ائمه جمعه و جماعت استان كردستان برگزار شد

به گزارش روابط عمومی دانشگاه کردستان، نشست هم اندیشي با ائمه جمعه و جماعت استان کردستان در سالن جلسات ریاست دانشگاه کردستان برگزار شد.

در این مراسم دکتر حامد قادرزاده با اشاره به اهمیت وقف و ترویج امور خیریه ، اظهار داشت: دانشگاه کردستان در راستای اجرای مسئولیت اجتماعی خود در مسیر توسعه و گسترش این دانشگاه نسبت به جذب و همکاری با خیرین و واقفین اهتمام ویژه دارد. 
وی با اشاره به امکانات دانشگاه کردستان تصریح کرد: دانشگاه کردستان دارای هشت دانشکده شامل زبان و ادبیات، علوم انسانی و اجتماعی، علوم پایه، کشاورزی، منابع طبیعی، مهندسی و هنر و معماری بوده  و در حال حاضر بیش از ۱۲ هزار دانشجو در ۵۵ رشته کارشناسی، ۱۲۸ رشته کارشناسی ارشد و ۵۰ رشته دکترا در این دانشگاه مشغول به تحصیل هستند.

به گفته رئیس دانشگاه کردستان، بر اساس اعلام موسسه استنادی و پایش علم و فناوری جهان اسلام (ISC) ، در رتبه‌بندی سال ۱۴۰۱-۱۴۰۰ مجموعا تعداد ۱۱۵ دانشگاه دولتی حضور داشتند که در این میان دانشگاه کردستان موفق به اخذ رتبه ۱۰ شده است.

وی افزود: در ارزیابی اخیر موسسه تایمز تعداد هزار و ۵۹۱ دانشگاه از ۱۱۲ کشور جهان در لیست دانشگاه‌های تاثیرگذار حضور دارند.
دکترقادرزاده اضافه کرد: در این لیست ۲۰ دانشگاه ایرانی نیز حضور دارند و دانشگاه کردستان در جایگاه ۸۰۰-۶۰۱ قرار گرفت.
وی در ادامه با اشاره به اهمیت امورخیریه در توسعه آموزش افزود: همواره آموزش بهترین عامل توسعه بوده، به منظور افزایش کار خیر باید به مردم آموزش‌های لازم در این زمینه داده شود.

رئیس دانشگاه کردستان عنوان کرد: بنیادهای خیریه به پل ارتباطی برای کمک به مراکز آموزش عالی نیاز دارند، از این رو بنیاد حامیان دانشگاه می‌توانند در راستای جذب خیرین اقدامات موثری به ثمر برسانند.
وی بیان داشت: «بنیاد حامیان دانشگاه» با هدف یاری رساندن به خاستگاه‌های علمی، پژوهشی، فناوری و فرهنگی، به جلب مشارکت مردمی در امور مختلف، تحقق و توسعه طرح‌های رفاهی، آموزشی و پرورشی دانشگاه کردستان فعالیت خواهد کرد. 

دکترقادرزاده با اشاره به نبود امکانات رفاهی و خوابگاهی برای دانشجویان متأهل خاطرنشان کرد: بیش از هزار و ۲۰۰ نفر از دانشجویان این دانشگاه متأهل بوده و این دانشگاه حتی یک واحد خوابگاه متأهلی ندارد.
وی افزود: هدف از برگزاری چنین نشست‌هایی آگاهی بخشی ائمه جمعه و جماعت که بیشترین ارتباط با مردم را داشته در جهت  جذب خیرین و واقفین و کمک‌رسانی به احداث و تجهیز بخش‌های مختلف آموزشی در دانشگاه کردستان است.

در ادامه این نشست دکتر فرزین پور  مدیر ارتباط با جامعه و صنعت دانشگاه کردستان اظهار داشت: دانشگاهیان و دانشجویان دانشگاه کردستان به وظیفه خود در راستای پیشرفت دانشگاه  به خوبی عمل کرده اند و اکنون نیازمند جذب کمک‌های خیریه از سوی مردم این استان هستیم تا بتوانیم بیش از پیش مسیر موفقیت را طی کنیم.
وی با اشاره به اهمیت جایگاه ائمه جماعت در میان مردم افزود: ائمه  جمعه و جماعت قدرت پنهان در میان مردم هستند که مردم به کلام آنها اعتماد کامل دارند.