01 01 2024

دانشکده کشاورزی دانشگاه کردستان در راستای ارتباط با جامعه و صنعت، با شرکت صنایع غذایی سحر همدان جلسە‌ای تشکیل دادە و در ادامه نیز  از آزمایشگاه‌های دانشکده بازدید به عمل آمد.

در راستای ارتباط دانشگاه با جامعه و صنعت؛ بازدید شرکت صنایع غذایی سحر همدان از دانشکدە کشاورزی دانشگاه کردستان

به گزارش روابط عمومی دانشگاه کردستان، امروز دوشنبه (11 دی) جلسه‌ای با حضور رئیس دانشکده کشاورزی و تعدادی از اعضای هیات علمی این دانشکده با مسئولان شرکت صنایع غذایی سحر همدان در دانشکده کشاورزی دانشگاه کردستان برگزار شد. 

دکتر تیمور جوادی، رئیس دانشکده کشاورزی به معرفی دانشکده پرداخت و اظهار کرد: دانشکده کشاورزی دانشگاه کردستان با بیش از 40 سال قدمت در حال حاضر در قالب 10 گروه آموزشی فعالیت می‌کند. 

وی با اشاره به حضور 70 عضو هیات علمی جوان و توانمند در این دانشکده، افزود: بر اساس آخرین رتبه بندی شانگهای، دانشکده کشاورزی دانشگاه کردستان رتبه 400-301 جهانی و در میان دانشگاه‌های ایران نیز رتبه سوم را کسب کرد. 

رئیس دانشکده کشاورزی و عضو گروه علوم و مهندسی باغبانی دانشگاه کردستان عنوان کرد: در حال حاضر هزار و 200 دانشجو در مقطع کارشناسی، 500  دانشجو در مقطع کارشناسی ارشد و 110 نفر نیز در مقطع دکتری در این دانشکده در حال تحصیل هستند که ظرفیت علمی بالایی برای دانشگاه کردستان و به تبع آن استان کردستان محسوب می‌شود. 

وی ادامه داد: با توجه به اینکه یکی از وظایف دانشگاه برقراری ارتباط با بخش صنعت است، به همین منظور تلاش کردیم تا این ارتباط را با واحدهای صنعتی در داخل و خارج از استان برقرار کنیم که ارتباط با شرکت صنایع غذایی سحر نیز در همین راستا بوده است. 

وی در پایان یادآور شد: امیدواریم با بهره گیری از ظرفیت‌های استان و همچنین ایجاد ارتباط علمی مداوم با این شرکت، بتوانیم به صورت دو سویه از این ارتباطات بهره ببریم. 

در ادامه پورحسینی مدیر تحقیقات و پژوهش شرکت صنایع غذایی سحر همدان نیز ضمن معرفی اجمالی این شرکت، اظهار کرد: یکی از دلایل موفقیت این مجموعه، اعتقاد به ضرورت کیفیت محصولات و ارزشی است که برای مصرف کننده قائل هستند. 

وی به موفقیت‌های این شرکت در زمینه صادرات نیز اشاره کرد و افزود: در حال حاضر شرکت صنایع غذایی سحر به کشورهای روسیه، عراق، کانادا و استرالیا محصولات خود را صادر می‌کند. 

در ادامه این جلسه هر یک از اعضای هیات علمی حاضر در جلسه نظرات خود را در راستای توسعه همکاری با این شرکت اعلام کردند و پیشنهادات خود را برای انعقاد تفاهم نامه مطرح کردند. 

در پایان این جلسه به منظور بهینه سازی و بهبود شرایط فیزیکی و شیمیایی، استفاده از تجهیزات آزمایشگاهی، حمایت از پایان نامه‌های دانشجویی در مقاطع ارشد و دکترا، مشارکت در برگزار همایش‌ها و سمینارها، به روز بودن و ارتقا سیستم‌های اطلاعاتی، افزایش ایمنی و بهره وری و افزایش سودآوری تفاهم نامه همکاری مابین دانشکده کشاورزی دانشگاه کردستان و شرکت صنایع غذایی سحر همدان به امضا رسید. 

در ادامه نیز بازدید از آزمایشگاه‌های گروه های صنایع غذایی، ماشین آلات کشاورزی، باغبانی و ... صورت گرفت.