13 07 2026

تقدیر رئیس دانشگاه کردستان از پلیس راهور استان

به گزارش روابط عمومی مدیریت حراست دانشگاه کردستان، ظهر روز یکشنبه بیست‌ویکم تیرماه ۱۴۰۵ با حضور رئیس این دانشگاه، مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری و مدیر حراست؛ از فرماندهان ارشد پلیس راهور استان تقدیر به عمل آمد.

در دیداری که به همین مناسبت در دفتر ریاست دانشگاه برگزار شد، عادل سی‌وسه مرده رئیس دانشگاه کردستان با تقدیر از همکاری ارزشمند پلیس راهور استان با این دانشگاه به ویژه در حوزه برگزاری آزمون‌ها، نقش فراجا در آرامش مردم و رفع دغدغه‌های اجتماعی آنان را پررنگ و حائز اهمیت توصیف کرد و با تأکید بر زمینه‌های همکاری، از آمادگی دانشگاه کردستان برای گسترش این همکاری‌ها خبر داد.

در ادامه این نشست، همتی‌زاده رئیس پلیس راهور استان نیز در سخنانی با اشاره به جایگاه ویژه نهاد دانشگاه در حل مسائل اجتماعی بر مبنای رویه‌های علمی، ورود تخصصی دانشگاه کردستان به موضوع حل گره‌های ترافیکی استان را لازم دانست و از تشکیل کارگروه تخصصی برای بررسی زمینه‌های همکاری دو مجموعه خبر داد.

در پایان با اهداء لوح از همتی‌زاده رئیس پلیس استان، عزیزی جانشین، زندی معاون عملیات و یوسفی رئیس پلیس راهور سنندج تقدیر به عمل آمد.


برچسب‌ها:

رئیس دانشگاه حراست