در مراسمی که در دانشگاه کردستان برگزار شد، از عوامل برگزاری سی و هشتمین جشنواره سراسری قرآن و عترت تقدیر و قدردانی به عمل آمد.
عوامل برگزاری سی و هشتمین جشنواره سراسری قرآن و عترت در دانشگاه کردستان مورد تقدیر قرار گرفتند
به گزارش روابط عمومی دانشگاه کردستان، پیش از ظهر امروز، جلسه تقدیر از عوامل برگزاری سی و هشتمین جشنواره سراسری قرآن و عترت در دانشگاه کردستان برگزار شد.
دکتر حامد قادرزاده در ابتدای این جلسه اظهار داشت: اگر کسی که با قرآن کار میکند از آموزههای این کتاب آسمانی نیز پیروی کند، بدون شک مسیر زندگی برایش هموارتر و روشنتر خواهد شد.
وی با تأکید بر اهمیت انس با قرآن کریم در زندگی روزمره، عنوان کرد: قرآن کریم نهتنها کتابی آسمانی و هدایتی الهی است، بلکه راهنمای زندگی و چراغ روشن مسیر انسان در تمامی مراحل و ابعاد زندگی است.
رئیس دانشگاه کردستان تصریح کرد: این جشنواره با وجود زمان محدود و با تلاش بی وقفه عوامل، در سطحی بسیار عالی برگزار شد و بار دیگر ظرفیتهای فرهنگی و مذهبی استان کردستان را به نمایش گذاشت.
وی افزود: استان کردستان شهر دارالاحسان و شهرمساجد و منارهها ، محل زندگی بزرگترین و برترین قاریان قرآن بوده و معماری ایرانی و اسلامی در مساجد این شهر چشمها را نوازش میدهد.
دکتر قادرزاده تصریح کرد: دانشگاه بدون حضور دانشجو هیچ ارزشی ندارد و
فعالیت بخشهای دیگر دانشگاه، مانند اداری، مالی، پژوهشی و ... هرچند ضروری و ارزشمند است، اما بدون دانشجو هدف و معنای خود را از دست می دهد.
در ادامه این مراسم دکتر صفیزاده با اشاره به اهمیت نقش و جایگاه کسانی که در زمینه قرآن و معصومین علیهم السلام تلاش می کنند، اظهار داشت: باید به طور ویژه از عوامل برگزاری جشنواره سراسری قرآن و عترت تقدیر کرد و به این افراد تبریک گفت که توفیق خدمت به قرآن نصیبشان شده است.
حجت الاسلام محمود صفی زاده با اشاره به جایگاه والای قرآن کریم در دین مبین اسلام اظهار داشت: "هیچ امری برتر و مؤثرتر از یک اثر هنری قرآنی برای بیان جلوه ذات الهی و عظمت خلقت او نیست و هیچ چیز به اندازه قرآن کریم نمیتواند، قدرت و عزت الهی را نشان دهد."
معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه کردستان در ادامه سخنان خود گفت: این رویدار بزرگ فرهنگی با کیفیت بسیار بالا در دانشگاه کردستان برگزار شد و به صورت مستقیم در سه شبکه پوشش داده شد و شرکتکنندگان از امنیت، محبت و مهماننوازی مردم استان و کیفیت اختتامیه این جشنواره بسیار راضی بودند.
وی افزود: شرکتکنندگان این جشنواره که از سایر استانها در کردستان حضور داشتند به نوعی سفیران فرهنگی استان بوده و موجب معرفی هرچه بیشتر و بهتر استان به سایرین خواهند بود.
سی و هشتمین جشنواره سراسری قرآن و عترت در کردستان، با شکوه و معنویت وصفناپذیری برگزار شد و فرصتی بینظیر برای اهالی این استان فراهم کرد تا در دریای نورانی قرآن کریم غوطهور شوند.
در این جشنواره که با حضور قاریان و حافظان برجسته از سراسر کشور برگزار شد، عطر خوش قرآن در فضای استان کردستان پیچید و شور و اشتیاق وصفناپذیری در میان مردم موج میزد.
حضور پرشور مردم در این جشنواره، نشان از عشق و علاقه قلبی مردم کردستان به قرآن کریم و آموزههای نورانی آن دارد.
جشنواره قرآن و عترت در کردستان، فرصتی ارزشمند برای ترویج فرهنگ قرآنی و تعمیق باورهای دینی در میان مردم بود.