زمینه های پژوهشی و تحقیقاتی گروه
1- بهره گیری از انواع دیسپرسیون (مانند امولسیون، ژل، سل و کف) برای میکرو و یا نانوانکپسولاسیون و رسانش هدفمند اجزای زیست فعال شامل مواد مغذی و تقویت کننده سلامتی، مواد ضدمیکروبی، آنزیم ها و پروبیوتیک ها.
2- بهره گیری از انواع بیوپلیمرها (پروتئینها و پلیساکارید) به صورت مستقیم یا تغییر یافته به عنوان بهبود دهنده ویژگیهای حسی یا خواص تغذیهای-سلامتی بخشی غذا، جایگزین چربی، انکپسولانت و...
3- طراحی و بهینهسازی فرمولاسیون محصولات غذایی فراسودمند، رژیمی و غنیشده و ارزیابی ویژگی های کیفی آنها.
4- توسعه فیلم ها و پوشش های بستهبندی زیستتخریبپذیر، فعال و هوشمند جهت افزایش ماندگاری و ایمنی مواد غذایی.
5- استخراج، شناسایی و بررسی خواص ترکیبات زیست فعال از منابع مختلف و ارزیابی پتانسیل آنها برای بهبود کیفیت مواد غذایی.
6- استفاده از فناوریهای نوین فرآوری و نگهداری مواد غذایی (مانند امواج فراصوت، گرمایش اهمیک و...).
7- استفاده از ضایعات و پسماندهای کشاورزی و غذایی جهت تبدیل به محصولات با ارزش افزوده.
8- کاربرد ریزاندامگان و آنزیم ها در تولید و بهبود محصولات غذایی.
2- بهره گیری از انواع بیوپلیمرها (پروتئینها و پلیساکارید) به صورت مستقیم یا تغییر یافته به عنوان بهبود دهنده ویژگیهای حسی یا خواص تغذیهای-سلامتی بخشی غذا، جایگزین چربی، انکپسولانت و...
3- طراحی و بهینهسازی فرمولاسیون محصولات غذایی فراسودمند، رژیمی و غنیشده و ارزیابی ویژگی های کیفی آنها.
4- توسعه فیلم ها و پوشش های بستهبندی زیستتخریبپذیر، فعال و هوشمند جهت افزایش ماندگاری و ایمنی مواد غذایی.
5- استخراج، شناسایی و بررسی خواص ترکیبات زیست فعال از منابع مختلف و ارزیابی پتانسیل آنها برای بهبود کیفیت مواد غذایی.
6- استفاده از فناوریهای نوین فرآوری و نگهداری مواد غذایی (مانند امواج فراصوت، گرمایش اهمیک و...).
7- استفاده از ضایعات و پسماندهای کشاورزی و غذایی جهت تبدیل به محصولات با ارزش افزوده.
8- کاربرد ریزاندامگان و آنزیم ها در تولید و بهبود محصولات غذایی.