پژوهش های جاری و فرصت های پژوهشی
| 1- طراحی، مشخصه یابی، کاربرد غذایی و میزان اثربخشی انواع سامانه های حامل (میکرو و نانو) حاوی اجزای زیست فعال. 2- استخراج و ارزیابی پروتئین های گیاهی برای توسعه محصولات گیاهی و هیبریدی (حیوانی-گیاهی) 3- بررسی ویژگی های فیزیکی، شیمیایی، حسی و میکروبی انواع فرمولاسیون های جدید غذایی فراسودمند، رژیمی و غنیشده 4- توسعه هیدروژل ها، اولئوژل ها و بایژل ها به منظور رسانش ترکیبات فعال 5- طراحی فیلم ها و پوشش های فعال و هوشمند برای بسته بندی مواد غذایی 6- برهمکنش های پروتئین ها و پلیساکاریدها و بررسی پتانسیل های عملکردی آنها در مواد غذایی |