پژوهش های جاری و فرصت های پژوهشی

1 - طراحی، مشخصه­ یابی، کاربرد غذایی و میزان اثربخشی انواع سامانه ­های حامل (میکرو و نانو) حاوی اجزای زیست فعال.
2- استخراج و ارزیابی پروتئین­ های گیاهی برای توسعه محصولات گیاهی و هیبریدی (حیوانی-گیاهی) 
3- بررسی ویژگی ­های فیزیکی، شیمیایی، حسی و میکروبی انواع فرمولاسیون­ های جدید غذایی فراسودمند، رژیمی و غنی‌شده
4- توسعه هیدروژل­ ها، اولئوژل­ ها و بایژل­ ها به منظور رسانش ترکیبات فعال
5- طراحی فیلم­ ها و پوشش ­های فعال و هوشمند برای بسته ­بندی مواد غذایی
6- برهمکنش ­های پروتئین­ ها و پلی­ساکاریدها و بررسی پتانسیل ­های عملکردی آن­ها در مواد غذایی ​​​​​​​