26 04 2026

عضو هیئت علمی دانشگاە کردستان با حضور در تجمع مردمی شهر سنندج، همبستگی ملت ایران را معجزەای تاریخی خواند و حفظ وحدت ملی را مهم‌ترین ضرورت کنونی کشور دانست.

حضور مستمر مردم در صحنە نشان‌دهنده عمق باورهای انقلابی ملت ایران است

عضو هیئت علمی دانشگاە کردستان با بیان اینکە ملت ایران در این مقطع کنونی بە یک معجزە تاریخی دست یافتە است، گفت: حضور مستمر و پرشور مردم در صحنه، جلوه‌ای از بیعت با آرمان‌های امام و شهدا و نشان‌دهنده عمق باورهای انقلابی ملت ایران است.

بە گزارش روابط عمومی دانشگاە کردستان؛ حجت‌الاسلام و المسلمین محمود صفی‌زاده، شامگاه روز یکشنبە ششم اردیبهشت در تجمع گسترده مردم سنندج در حمایت از ایران اسلامی اظهار کرد: در هیچ برهه‌ای از تاریخ، ملتی را نمی‌توان یافت که با چنین انسجام و پایداری در صحنه باقی بماند و هر روز بر شدت حضور خود بیفزاید.
وی با تأکید بر اینکه مهم‌ترین توصیه رهبران انقلاب، حفظ وحدت و انسجام ملی است، افزود: بزرگ‌ترین معروف امروز جامعه، پاسداری از اتحاد ملی و بزرگ‌ترین منکر، دامن زدن به تفرقه و شکاف‌های قومی، مذهبی و سیاسی است.

عضو هیئت علمی دانشگاە کردستان نسبت بە ایجاد هرگونە اختلاف و تفرقە در جامعه هشدار داد و گفت: هر صدایی که بوی اختلاف و تفرقه بدهد، در راستای اهداف دشمن حرکت می‌کند و مردم باید نسبت به این جریان‌ها هوشیار باشند.
حجت‌الاسلام صفی‌زاده در بخش دیگری از سخنان خود به شکستن دوگانه‌های ساختگی اشاره کرد و افزود: در این مدت، ملت ایران از بسیاری از دوقطبی‌سازی‌های القایی از جمله دوگانه مردم و مسئولان، زن و مرد، نسل‌ها و حتی تقابل ایران و اسلام عبور کردە است.

وی نقش زنان در عرصەهای مختلف را بیش از پیش خواند و افزود: همچنین مردم در عمل دریافتند که مسئولان از متن جامعه برخاسته‌اند و در خط مقدم دفاع از کشور قرار دارند.
عضو هیئت علمی دانشگاه کردستان با اشاره به نقش بانوان در تحولات اخیر، خاطرنشان کرد: زنان این سرزمین نه‌تنها پشتیبان، بلکه پیشگام حرکت‌های اجتماعی و انقلابی هستند و حضور آنان موتور محرک جامعه است.
وی همچنین با رد ادعای وجود شکاف نسلی، گفت: امروز جوانان و نوجوانان با روحیه انقلابی و حتی پرشورتر از نسل‌های گذشته در میدان حضور دارند کە این مهم نشان‌دهنده تداوم سرمایه اجتماعی انقلاب است.

حجت‌الاسلام صفی‌زاده در ادامه با اشاره به هماهنگی میان میدان و دیپلماسی، اظهار کرد: اقدامات میدانی و فعالیت‌های دیپلماتیک مکمل یکدیگر هستند و این هماهنگی، قدرت جمهوری اسلامی را دوچندان کرده است.
وی با بیان اینکه دشمن تنها یک راه برای ضربه زدن به ملت ایران دارد، افزود: ایجاد اختلاف و شکاف در میان مردم، تنها امید دشمن است، چرا که وحدت ملت، عامل اصلی شکست نقشه‌های آنان بوده و خواهد بود.
عضو هیئت علمی دانشگاه کردستان دو راهکار اصلی برای مقابله با این حربه را مدیریت افکار و مدیریت گفتار عنوان کرد و گفت: مردم باید مراقب ورودی‌های ذهنی خود باشند و اخبار و تحلیل‌های نادرست را نپذیرند، چرا که پذیرش شایعات، زمینه‌ساز قضاوت‌های غلط و ایجاد اختلاف خواهد شد.

وی ادامه داد: همچنین کنترل گفتار نیز از اهمیت زیادی برخوردار است، زیرا انتشار سخنان نادرست و اتهام‌زنی به مسئولان و افراد، می‌تواند به شکاف اجتماعی دامن بزند.
حجت‌الاسلام صفی‌زاده با تأکید بر هویت واحد ملت ایران، تصریح کرد: ملت ایران فراتر از تقسیم‌بندی‌های سیاسی، یک امت واحد است که به ایرانی بودن و باورهای دینی خود افتخار می‌کند.
وی با اشاره به باور عمیق مردم نسبت به دفاع از وطن، گفت: در فرهنگ ملت ایران، دفاع از کشور یک ارزش مقدس است و این باور ریشه در اعتقادات دینی و تاریخی مردم دارد.

عضو هیئت علمی دانشگاه کردستان در پایان با اشاره به تلاش‌های اخیر دشمن برای ایجاد دوگانه تندرو و میانه‌رو، این موضوع را سناریویی برای سرپوش گذاشتن بر شکست‌های آنان دانست و یادآور شد: بدون شک پاسخ ملت ایران به این توطئه‌ها، حفظ وحدت، انسجام و حرکت در مسیر عزت و اقتدار خواهد بود.


برچسب‌ها:

جنگ رمضان