فرایند پذیرش در مرحله پیش رشد و رشد

گام اول- تکمیل و ارسال فرم های تقاضای پذیرش توسط متقاضی در سامانه پذیرش و یا از طریق ایمیل.
در این مرحله فرم های توسط مجری تکمیل و از طریق سامانه به کارشناس جذب و پذیرش ارائه می­شود.

گام دوم- بررسی اولیه توسط کارشناس جذب و پذیرش:
در این مرحله کاربرگ توسط کارشناس جذب و پذیرش بررسی می شود؛ نواقص احتمالی رفع و در صورت احراز شرایط و کامل بودن اطلاعات مربوطه، پرونده بصورت الکترونیکی به مدیر مرکز ارسال می شود.

گام سوم- تایید کلیه مستندات مربوط به ایده توسط مدیر مرکز:
در این مرحله کل پرونده توسط مدیر مرکز بررسی شده و داوران علمی متخصص در حوزه مربوطه تعیین و مدارک به داوران علمی، تجاری و صنفی ارسال می شود و پس از اعلام نتیجه داوری تاریخ برگزاری جلسه شورا توسط کارشناس جذب و پذیرش به متقاضی اعلام می گردد.

گام چهارم- برگزاری جلسه شورا و اعلام نتیجه داوری:
در این جلسه در اعضای شورای مرکز رشد و داوران (که وظیفه بررسی نهایی و تصمیم گیری در مورد پذیرش یا عدم پذیرش به عهده آنان است)، متقاضی ایده و طرح خود را برای اعضای جلسه تشریح و سپس در صورت نیاز به دفاع از طرح خود می پردازد. نتیجه داوری توسط مسئول جذب و پذیرش به واحد متقاضی اعلام خواهد شد.

گام پنجم-جذب، پذیرش و استقرار:
در صورت پذیرش، مدیر مرکز رشد متقاضی را با اعلام شرایط استقرار(شامل محل استقرار، نوع پذیرش، مدت استقرار و دوره های آموزشی الزامی) به واحد حقوقی جهت عقد قرارداد معرفی خواهد نمود. متقاضی پس از معرفی حداکثر ظرف مدت یک ماه قرارداد استقرار را نهایی می نماید.

فرایند پذیرش پروپوزال گرنت فناوری

•         مجری طرح بایستی فرم پروپوزال گرنت فناوری دانلود و تکمیل نموده و تحویل مرکز رشد دهد از طریق سامانه یا ایمیل.
•         پس از ارزیابی اولیه طرح توسط مرکز، آنرا برای دو نفر داور تخصصی مربوط به حوزه فناوری ارسال خواهد نمود.
•         در صورتی که طرح مورد تأیید داوران قرار گرفته باشد، طرح پیشنهادی با حضور داوران و مجری طرح در جلسه شورای مرکز رشد مورد ارزیابی قرار خواهد گرفت. در صورت رد طرح توسط داوران، مجری طرح کتبا مطلع می گردد.
•         در صورت تصویب طرح در شورای مذکور، طرح جهت تصمیم نهایی به شورای پژوهش و فناوری دانشگاه ارجاع داده خواهد شد.
در صورت تصویب در شورای پژوهش و فناوری دانشگاه، اقدامات لازم برای بستن قرارداد انجام می شود.
در این پوشه هیچ فایلی ثبت نشده است.
اسناد
{title}