رونمایی از کتاب‌ «آموختن آزادی» در روز دوم نهمین نمایشگاه بین المللی کتاب کردستان
پنجشنبه، 11 مهر 1398
به گزارش روابط عمومی اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی کردستان، رونمایی از 17 عنوان کتاب جدید یکی از برنامه های جنبی نهمین دوره نمایشگاه بین المللی کتاب کردستان است که در روز اول، دو عنوان کتاب در زمینه "علوم پایه و مهندسی" رونمایی شد.
محور موضوعی دومین روز نمایشگاه (11 مهر) علوم انسانی است و به نام زنده‌ یاد آیت‌الله محمد مردوخ نامگذاری شده است. در این روز از نمایشگاه از کتاب با عنوان «آموختن آزادی» اثر دکتر کیوان بلندهمتان، دارای دکترای فلسفه و استادیار گروه علوم تربیتی دانشگاه کردستان، رونمایی شد.

منبع: انتشارات دانشگاه کردستان

فرهنگ دانشگاه کردستان

این فرهنگ با ارزش به سرپرستی آقای ماجد مردوخ روحانی و با همکاری آقایان مهدی سنندجی، محی الدین کریمیان، محمدژیان امینی و دکتر یدالله پشابادی طی 10 سال نوشته شده است.
این فرهنگ در بر دارنده 93 هزار مدخل، 86 هزار و 826 ترکیب فعلی و اسمی مجزا، صرف و توضیح پنج هزار و 171 مصدر، 15 هزار و 780 شاهد و مثال، شش هزار و 418 حوزه معنایی و 26 هزار و 808 ارجاع است.
فرهنگ فارسی-کردی
فرم‌ها و آیین‌نامه‌ها