رونمایی از کتاب‌‌های «اصول رسم فنی و نقشه کشی صنعتی» و «ارتعاشات مکانیکی» در روز اول از نهمین نمایشگاه بین المللی کتاب کردستان
پنجشنبه، 11 مهر 1398
به گزارش روابط عمومی اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی کردستان، رونمایی از 17 عنوان کتاب جدید یکی از برنامه های جنبی نهمین دوره نمایشگاه بین المللی کتاب کردستان است.
در نخستین روز از برگزاری این نمایشگاه، با حضور جمعی از اساتید دانشگاه کردستان و علاقمندان به کتاب به ویژه حوزه علوم پایه و مهندسی از دو عنوان کتاب رونمایی شد. گفتنی است محور موضوعی روز نخست نمایشگاه علوم پایه و مهندسی و به نام زنده یاد پروفسور مظفر پرتوماه نامگذاری شده بود که با حضور دکتر امیر رشیدی و دکتر شمس الدین احمدی به عنوان اعضای پانل از کتاب‌های «اصول رسم فنی و نقشه کشی صنعتی» نوشته دکتر محمدرضا ملکی  و «ارتعاشات مکانیکی» نوشته دکتر سیروان فرهادی که در انتشارات دانشگاه کردستان منتشر شده بودند، رونمایی شد.

منبع: انتشارات دانشگاه کردستان

فرهنگ دانشگاه کردستان

این فرهنگ با ارزش به سرپرستی آقای ماجد مردوخ روحانی و با همکاری آقایان مهدی سنندجی، محی الدین کریمیان، محمدژیان امینی و دکتر یدالله پشابادی طی 10 سال نوشته شده است.
این فرهنگ در بر دارنده 93 هزار مدخل، 86 هزار و 826 ترکیب فعلی و اسمی مجزا، صرف و توضیح پنج هزار و 171 مصدر، 15 هزار و 780 شاهد و مثال، شش هزار و 418 حوزه معنایی و 26 هزار و 808 ارجاع است.
فرهنگ فارسی-کردی
فرم‌ها و آیین‌نامه‌ها