حضور انتشارات دانشگاه کردستان در نهمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب کوردستان
چهارشنبه، 10 مهر 1398
حضور انتشارات دانشگاه کردستان در نهمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب کوردستان
نهمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب کوردستان از تاریخ 10 الی 15 مهر 1398 در محل دائمی نمایشگاه‌های بین امللی سنندج برگزار می‌شود.
نهمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب کوردستان در ایام مشخص هر روز صبح از ساعت 9 الی 12:30 و بعدازظهر از ساعت 15:30 الی 20 دایر می‌باشد.
انتشارات دانشگاه کردستان در این نمایشگاه غرفه مستقلی دارد که بدین‌وسیله از تمامی دانشگاهیان دعوت به عمل می‌آید تا از غرفه انتشارات دانشگاه کردستان دیدن فرمایند.

منبع: انتشارات دانشگاه کردستان

فرهنگ دانشگاه کردستان

این فرهنگ با ارزش به سرپرستی آقای ماجد مردوخ روحانی و با همکاری آقایان مهدی سنندجی، محی الدین کریمیان، محمدژیان امینی و دکتر یدالله پشابادی طی 10 سال نوشته شده است.
این فرهنگ در بر دارنده 93 هزار مدخل، 86 هزار و 826 ترکیب فعلی و اسمی مجزا، صرف و توضیح پنج هزار و 171 مصدر، 15 هزار و 780 شاهد و مثال، شش هزار و 418 حوزه معنایی و 26 هزار و 808 ارجاع است.
فرهنگ فارسی-کردی
فرم‌ها و آیین‌نامه‌ها