​مسئول جدید بسیج دانشجویی دانشگاه کردستان معارفه شد
مراسم معارفه مسئول جدید بسیج دانشجویی دانشگاه کردستان با حضور رئیس دانشگاه برگزار شد.
شنبه 2 تیر 1397 ادامه خبر

برگزاری جلسه هم‌اندیشی شورای عالی انقلاب فرهنگی در دانشگاه کردستان
جلسه هم‌اندیشی در دانشگاه کردستان با حضور دکتر صادقی‌زاده مسئول کمیسیون بررسی‌های ویژه شورای عالی انقلاب فرهنگی با محوریت سیاست‌گذاری های فرهنگی و قومیتی برگزار شد.
شنبه 2 تیر 1397 ادامه خبر

آغاز شروع ثبت‌نام ترم تابستانه 96-97
دانشگاه کردستان در نظر دارد برای ترم تحصیلی تابستان 96-97 از دانشجویان ثبت نام بعمل آورد.
چهارشنبه 30 خرداد 1397 ادامه خبر

مراسم معرفی و رونمایی جلد سوم «حه‌له‌بی سازی» و جلد چهارم «زه‌ر‌نگه‌ری»
پژوهشکده کردستان شناسی دانشگاه کردستان مراسم معرفی و رونمایی جلد سوم «حه‌له‌بی سازی» و جلد چهارم «زه‌ر‌نگه‌ری» از مجموعه کتابهای مشاغل قدیمی سنندج (پیشه کونه‌کانی شاری سنه) را برگزار می‌کند.
چهارشنبه 30 خرداد 1397 ادامه خبر

رئیس دانشگاه کردستان: تدوین 1980 مقاله علمی پژوهشی توسط پژوهشگران دانشگاه کردستان
رئیس دانشگاه کردستان با بیان اینکه طی دوره چهار ساله گذشته بالغ بر یک هزار و 980 مقاله علمی پژوهشی داخلی و بین‌المللی توسط اساتید و پژوهشگران دانشگاه کردستان تهیه شده است، گفت: تعداد 390 قرارداد پژوهشی به مبلغ 39016 میلیون ریال نیز توسط دانشگاه منعقد شده است.
چهارشنبه 30 خرداد 1397 ادامه خبر

در نشست شورای برنامه ریزی و توسعه کردستان مطرح شد: راه‌انداری فاز دوم دانشکده هنر و معماری در دانشگاه کردستان
رئیس آموزش عالی و فناوری سازمان برنامه و بودجه کشور با اشاره به اینکه ساماندهی مؤسسات عالی وزارت علوم و آمایش آموزش عالی در دست پیگیری است، از گسترش فاز دوم دانشکده هنر و معماری دانشگاه کردستان خبر داد.

زمان‌بندی برگزاری مصاحبه از داوطلبان غایب در مرحله دوم آزمون دکتری سال 1397
زمان‌بندی برگزاری مصاحبه از داوطلبان غایب در مرحله دوم آزمون دکتری سال 1397 اعلام گردید.
سه‌شنبه 29 خرداد 1397 ادامه خبر

بازدید رئیس امور آموزش عالی، تحقیقات و فناوری و معاون امور توسعه علمی، فرهنگی و اجتماعی سازمان برنامه و بودجه کشور از دانشگاه کردستان
صبح امروز، دوشنبه 28 خردادماه سال‌جاری «غلامرضا گرایی‎نژاد» به همراه «سعید نمکی» معاون امور معاون امور توسعه علمی، فرهنگی و اجتماعی سازمان مدیریت و تیم همراه از دانشگاه کردستان بازدید کردند.
دوشنبه 28 خرداد 1397 ادامه خبر

جشن دانش آموختگان دانشکده منابع طبیعی دانشگاه کردستان برگزار شد
جشن دانش‌آموختگان دانشکده منابع طبیعی دانشگاه کردستان با تقدیر از پذیرفته‌شدگان برتر کنکور کارشناسی ارشد 1397 در تالار مولوی برگزار شد.

همکاری دانشگاه کردستان با نیروی دریایی ارتش در حوزه علمی و پژوهشی
رئیس دانشگاه کردستان با اعلام اینکه بستر همکاری دانشگاه کردستان با نیروی دریایی در حوزه پژوهشی و فارغ‌التحصیلان فراهم است، گفت: ظرفیت علمی، عملی، فنی، پژوهشی دانشگاه‌ها از بهترین دستاویزهای خلق فرصت‌های جدید در حوزه دریایی است که راه‌گشا در زمینه اشتغال، خلق درآمد، تولید ثروت، رونق گردشگری و ... خواهد بود.
یکشنبه 27 خرداد 1397 ادامه خبر

دریادار قیطاسوند: دانشگاه کردستان یک دانشگاه خوشنام است/ ظرفیت پژوهشی، علمی و عملی دانشگاه کردستان در نیروی دریایی به کار گرفته می‌شود
معاون نیروی انسانی نیروی دریایی راهبردی ارتش جمهوری اسلامی ایران، دانشگاه کردستان را دانشگاهی خوش‌نام دانست و گفت: ظرفیت پژوهشی، علمی و عملی دانشگاه کردستان در نیروی دریایی به کار گرفته می‌شود.
یکشنبه 27 خرداد 1397 ادامه خبر

مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه های استان کردستان: فقدان «مدیریت علمی» چالش جدی جامعه کنونی است
چهارشنبه 23 خرداد 1397 ادامه خبر

درخشش دانشجویان دانشگاه کردستان در المپیاد غیرمتمرکز دانشگاه‌های منطقه 5 کشور
دانشجویان دانشگاه کردستان در المپیاد غیرمتمرکز دانشگاه‌های منطقه 5 کشور که به مرکزیت دانشگاه رازی کرمانشاه برگزار شد، موفق به کسب عناوین برتر در رشته‌های مختلف شدند.
چهارشنبه 23 خرداد 1397 ادامه خبر

رئیس دانشگاه کردستان: یکی از رویکردهای جدید دانشگاه کردستان «مدیریت سبز» است
رئیس دانشگاه کردستان یکی از رویکردهای جدید دانشگاه کردستان را بحث مدیریت سبز دانست و گفت: در این حوزه، توسعه فضای سبز، تصفیه آب و استفاده از انرژی‌های خورشیدی مطرح است.
سه‌شنبه 22 خرداد 1397 ادامه خبر

به‌همت پژوهشکده کردستان‌شناسی دانشگاه کردستان: قصه‌های عامیانه کردی گردآوری می‌شود
مجری طرح گردآوری قصه‌های عامیانه کردی با اعلام اینکه قصه‌های عامیانه کردی گردآوری می‌شود، گفت: پژوهشکده کردستان‌شناسی دانشگاه کردستان در راستای فعالیت‌های خود از همه علاقه‌مندان به فولکلور کردی دعوت به عمل می‌آورد تا در پروژه گردآوری قصه‌های عامیانه شهر‌ها و روستاهای استان کردستان همکاری نمایند.
دوشنبه 21 خرداد 1397 ادامه خبر

اصلاحیه دوم دفترچه انتخاب رشته و تمدید مهلت انتخاب رشته آزمون کارشناسی ارشد سال 1397
اصلاحیه دوم دفترچه انتخاب رشته منتشر شد همچنین مهلت انتخاب رشته آزمون کارشناسی ارشد سال 1397 تمدید گردید.
دوشنبه 21 خرداد 1397 ادامه خبر

دانشگاه کردستان در حوزه تخصصی علوم کشاورزی جزو 10 دانشگاه برتر کشور قرار گرفت.
بر اساس آخرین رتبه‌بندی موضوعی پایگاه علوم استنادی جهان اسلام (ISC) در بین 89 دانشگاه کشور بر اساس کلیه معیارها در رتبه 10 کشور قرار دارد.

راه اندازی مرکز محاسبات دانشگاه کردستان
مرکز محاسبات دانشگاه کردستان راه اندازی گردید.

فراخوان همکاری در طرح پژوهشی گردآوری قصه های عامیانه کردی
پژوهشکده کردستان‌شناسی دانشگاه کردستان در راستای فعالیت‌های خود از همه علاقه‌مندان به فولکلور کردی دعوت به عمل می آورد تا در پروژه گردآوری قصه‌های عامیانه شهر‌ها و روستاهای استان کردستان همکاری نمایند. تمام افرادی که با پروژه همکاری کنند، به عنوان پژوهشگر از طرف پژوهشکده کردستان شناسی حمایت خواهند شد.

بیانیه بسیج دانشجویی دانشگاه کردستان
انتشار بیانیه بسیج دانشجویی دانشگاه کردستان