دانش علمی برای برخورد با طبیعت موثر خواهد بود
چهارشنبه، 3 آذر 1400
دانش علمی برای برخورد با طبیعت موثر خواهد بود
رئیس سازمان محیط زیست استفاده از دانش علمی را برای برخورد و مقابله با طبیعت موثر دانست.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه کردستان، علی سلاجقه معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان محیط زیست کشور روز چهارشنبه 3 آذرماه 1400 در آیین افتتاح دهمین کنفرانس بین‌المللی سامانه‌های سطوح آبگیر باران که به صورت آنلاین حضور داشت به ایجاد رویکرد نرم، استفاده از دانش علمی و ایده‌های نو برای برخورد با طبیعت تاکید کرد.
وی شرایط آبی موجود کشور و تغییرات اقلیمی را نگران کننده عنوان کرد و گفت: آلاینده‌های طبیعی و مصنوعی از مهم ترین چالش‌هایی هستند که سلامت انسان و طبیعت را به خطر انداخته‌اند.
رئیس سازمان محیط زیست کشور اقدامات صورت گرفته در زمینه مدیریت آب و طبیعت را مناسب دانست و بیان کرد: از جمله اقدامات مناسب می توان به اجرای فاز دوم احیای دریاچه ارومیه اشاره کرد که یک الگوی مناسب برای نگهداری و احیاء دریاچه و تالاب‌های دیگر کشور است.
وی به استفاده از خروجی پایانی این کنفرانس در برنامه‌های آتی سازمان محیط زیست اشاره کرد و اظهار داشت: برگزاری کنفرانس در شرایط کنونی به همت انجمن سطوح آبگیر باران  و دانشگاه کردستان قابل تقدیر است و خروجی آن دستاوردهای خوبی خواهد داشت.
لازم به ذکر است که دهمین کنفرانس بین‌المللی سامانه‌های سطوح آبگیر باران در تاریخ 3 الی 4 آذرماه به میزبانی دانشگاه کردستان برگزار می شود.

منبع: روابط عمومی