اطلاعیه
دوشنبه، 12 مهر 1400
اطلاعیه
قابل توجّه دانشجویان محترم شاهد و ایثارگر جدیدالورود (ورودی 1400) دانشگاه کردستان

ضمن عرض تبریک و خیرمقدم، مقتضی است دانشجویان معزّز شاهد و ایثارگر جدیدالورود(ورودی1400) دانشگاه کردستان ضمن اقدام به انجام تمامی مراحل و مراتب توصیه شده در اطّلاعیّه مربوط به ثبت نام پذیرفته شدگان آزمون سراسری و پذیرش براساس سوابق تحصیلی سال 1400 این دانشگاه جهت تشکیل پرونده در اداره کلّ امور دانشجویان شاهد و ایثارگر دانشگاه کردستان نسبت به ارسال مدارک و مستندات ذیل الذّکر ازطریق پست پیشتاز اقدام فرمایند.

مدارک و مستندات لازم جهت تشکیل پرونده دانشجویان شاهد و ایثارگر جدیدالورود(ورودی1400):

1.یک قطعه عکس3*4

2.یک برگ فتوکپی شناسنامه

3.یک برگ فتوکپی کارت ملّی

4.یک برگ فتوکپی کارت ایثارگری

5.معرّفی نامه از بنیادشهید و امور ایثارگران شهرستان سنندج

6.تکمیل فرم های مشخّصات دانشجویی مربوط به حوزه شاهد و ایثارگر دانشگاه کردستان(جهت دریافت فرم های مذکور اینجا کلیک کنید.)

نشانی پستی:استان کردستان، سنندج، بلوار پاسداران، دانشگاه کردستان، اداره کلّ امور دانشجویان شاهد و ایثارگر(حتماً، مکتوباً قید گردد: برسد به اداره کلّ امور دانشجویان شاهد و ایثارگر دانشگاه کردستان)

صندوق پستی:416

کدپستی:6617715175