قرارگیری دانشگاه کردستان در لیست رتبه‌بندی دانشگاهی راوند (RUR) برای نخستین بار
سه‌شنبه، 14 اردیبهشت 1400
قرارگیری دانشگاه کردستان در لیست رتبه‌بندی دانشگاهی راوند (RUR) برای نخستین بار
دانشگاه کردستان در اولین حضور در لیست رتبه‌بندی دانشگاهی راوند 2021، رتبه 701 جهانی و 11 کشوری را کسب کرد.

موسسه رتبه‌بندی دانشگاهی راوند Round University Ranking (RUR) در کشور روسیه واقع است و از  سال 2010 اقدام به ارزیابی موسسات آموزش عالی و انتشار لیست دانشگاه‌های برتر جهان نموده است. در رتبه‌بندی اخیر این موسسه در سال2021‌، تعداد 1150 دانشگاه از 85 کشور در سراسر جهان بر اساس 20 شاخص توزیع شده در 4 حوزه: آموزش(40 درصد)، پژوهش (40 درصد)، تنوع بین‌المللی (10 درصد) و پایداری درآمد (10 درصد) مورد ارزیابی قرار گرفت. رتبه‌بندی راوند امکان مقایسه موسسات آموزش عالی را در مقیاس جهانی به منظور شناسایی عملکرد دانشگاه‌ها و انتخاب موسسه مورد نظر برای ادامه تحصیل دانشجویان را فراهم می‌سازد.

12 دانشگاه از ایران نیز موفق به حضور در این لیست شدند که در رتبه‌بندی جهانی راوند 2021 دانشگاه‌ هاروارد، موسسه صنعتی کالیفرنیا (CalTech)و دانشگاه استنفورد به ترتیب رتبه اول تا سوم را کسب کردند. همچنین 12 دانشگاه از ایران نیز موفق به حضور در این لیست شدند که دانشگاه کردستان در اولین حضور خود جایگاه 701 جهانی و 11 کشوری را به خود اختصاص داد.

منبع: مدیریت امور بین‌الملل

مدیریت امور بین‌الملل