پیام ریاست دانشگاه کردستان به مناسبت سالروز شهادت استاد مطهری و گرامیداشت مقام معلم و استاد
شنبه، 11 اردیبهشت 1400
رئیس دانشگاه به مناسبت فرا رسیدن 12 اردیبهشت ماه، سالروز شهادت استاد مرتضی مطهری و گرامیداشت مقام معلم و استاد، پیامی صادر کرد.
متن پیام به شرح زیر است:
در هنگامه ای که طراوت طبیعت به غایت اعتدال خود میرسد, بهار فردوس موزون و رنگارنگ خود را در 12 اردیبهشت با روز معلم و استاد آراسته میدارد تا خرمی و رایحه عطر دلآویز گلها و ریاحین را با شور معلمی درآمیزد و ترنم مهر و محبت و گل واژه های معرفت، راستی, علم و دانایی را بر شاخسار همیشه شکوفای دانش بر پهنه ایران زمین بگستراند و شکوه و زینتی دوباره بخشد. شکوهی که یادآور هزاران ساله تعلیم و تربیت در سرزمین تمدن و نگاره های متنوع فرهنگهاست.
دو بهار پیاپی است که روز استاد بدون حضور دانشجویان در فضای تنهایی و سکوت دانشگاه برگزار میگردد. اگرچه به رغم تلاش سترگ معلمان و صبر دانشجویان پر شور، امر آموزش دچار رخوت و سکون نشده است، اما باهم بودن و روزهای پرهمهمه حضور در کلاس خاطره ای است که سخت همه را دلتنگ نموده است و امید به فضل الهی روزهایی را در انتظاریم تا با هم بودن را جشن گیریم و این تنهایی را به حافظه تاریخ بسپاریم.
در سالیاد روز معلم و استاد یاد اساتید شایسته دانشگاه را که در دوران نحوست استیلای کرونا به دیدار حق شتافتند, روشن و گرامی می داریم و آرزوی مغفرت آنان را ازدرگاه حق سبحانه تعالی دارم و باشد که همه عزیزان دانشگاهی از این بلیه محفوظ و مصون باشند.
هرچند که همواره از سختیهای این دوران یاد کردیم, اما در سال گذشته به همت وثیق اساتید دانش پژوه و تلاشگر، دانشگاه کردستان به لحاظ منزلت علمی جایگاهی ویژه در سطح ملی و بین المللی یافت. برخود لازم میدانم در این روز مقدس, صمیمانه ترین تبریکات و مکنونات قلبی خود را تقدیم فرد فرد اساتید گرانمایه و گرانقدر و بویژه مسئولین سالهای قبل دانشگاه نمایم و از درگاه ایزد متعال آرزومندم که در مقام مسئولیت این نهاد علمی, توفیق خدمتگزاری بیش از پیش را به جامعه علمی شایسته و وزین دانشگاه کردستان عطا فرماید.
همچنین روز معلم و استاد را به همه معلمین و استادان پاکنهاد استان کردستان و بویژه استادان ارجمند دانشگاه کردستان و پرچمداران متواضع تعلیم و تربیت، صمیمانه تبریک و تهنیت عرض مینمایم و از دادار هستی موفقیت روزافزون همه این عزیزان را خواهانم.
وما توفیقی الا بالله علیه توکلت و الیه انیب

دکتر رحمت صادقی