آغاز همایش سه روزه معرفی دانشگاه کردستان به دانش آموزان متوسطه دوم استان
سه‌شنبه، 7 اردیبهشت 1400
آغاز همایش سه روزه معرفی دانشگاه کردستان به دانش آموزان متوسطه دوم استان
در همایشی سه روزه، دانشگاه کردستان با هماهنگی با اداره کل آموزش و پروش استان، میزبان دانش‌آموزان دبیرستانی، خانواده‌های آنها و معلمین دوره متوسطه است.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه کردستان، دکتر رحمت صادقی رئیس دانشگاه کردستان در این همایش ضمن خوشامدگویی به دانش‌آموزان شرکت کننده در این همایش، دانشگاه، رشته‌ها، امکانات، شرایط و موقعیت‌ها را به آنها معرفی کرد.
وی در این همایش اظهار کرد: دانشگاه کردستان با بیش از 12 هزار نفر دانشجو و بالغ بر 400 نفر عضو هیات علمی از اساتید مجرب و توانمند و تراز اول کشور و حتی جهان تنها دانشگاه مادر و بزرگترین مرکز آموزش عالی استان است.
صادقی افزود: دانشگاه کردستان محیط فیزیکی بسیار با نشاط، سرسبز و باطراوت دارد و  از نظر زیرساخت‌های آزمایشگاهی، کارگاهی و کتابخانه‌ای و نرم افزاری و سخت افزاری در سطح دانشگاه‌های تراز اول کشور است.
به گفته رئیس دانشگاه کردستان امکانات رفاهی مناسبی برای دانشجویان این دانشگاه تدارک دیده شده که از آن جمله می‌توان به امکانات خوابگاهی، ورزشی، کتابخانه‌ای اشاره کرد و در مجموع می‌توان گفت امکاناتی که برای زندگی دانشجویی لازم باشد، در این دانشگاه فراهم است.
وی به جایگاه دانشگاه کردستان در رتبه‌بندی‌های بین‌المللی اشاره و عنوان کرد: دانشگاه کردستان در حال حاضر به عنوان یکی از دانشگاه‌های پیشرو کشور شناخته می‌شود که در بین دانشگاه‌های جامع کشور رتبه دوازدهم را دارد.
صادقی همچنین به رتبه‌بندی تایمز به عنوان یکی از معتبرترین سیستم‌های رتبه‌بندی در جهان اشاره کرد و یادآور شد: دانشگاه کردستان در سال 2021 رتبه 800-601 جهانی را کسب کرد و در حوزه‌های علوم زیستی و علوم فیزیکی نیز به ترتیب رتبه یک و دو کشوری را از آن خود کرد.
وی ادامه داد: این دانشگاه در رتبه‌بندی isc که رتبه‌بندی داخلی است، در میان دانشگاه‌های جامع کشور جایگاه 12 را کسب و در میان کل دانشگاه‌ها اعم از پزشکی، جامع، صنعتی، هنر و کشاورزی جزء 20 دانشگاه برتر کشور بوده است.
رئیس دانشگاه کردستان اعلام کرد: دانشگاه کردستان برای دانش آموزانی که رتبه مناسبی در کنکور کسب کرده و وارد این دانشگاه می‌شوند، بسته‌های حمایتی تشویقی مالی و رفاهی در نظر گرفته است و از این دانش آموزان حمایت خواهد کرد.
در ادامه دکتر محمد رزاقی، معاون آموزشی دانشگاه نیز به طور مفصل به معرفی دانشگاه پرداخت و امکانات، شرایط و وضعیت موجود را برای دانش‌آموزان شرکت کننده تشریح کرد.
همچنین نمایندگانی از دانشکده‌های مهندسی، علوم پایه، علوم و مهندسی بیجار، کشاورزی و هنر و معماری اقدام به معرفی این دانشکده‌ها کردند.
لازم به ذکر است این همایش برای دانش آموزان رشته ریاضی فیزیک، علوم تجربی و ادبیات و علوم انسانی به ترتیب بعد از افطار دوشنبه، سه شنبه و چهارشنبه به صورت مجازی و به منظور آشنایی با رشته‌ها، جایگاه و توانمندی‌های دانشگاه کردستان برای دانش آموزان مقطع متوسطه دوم برگزار می‌شود.

منبع: روایط عمومی