اطلاعیه
شنبه، 28 فروردین 1400
اطلاعیه
تمدید مهلت پذیرش بدون آزمون (سهمیه استعدادهای درخشان) دانشجوی دکتری تخصصی برای سال تحصیلی 1401-1400

بدینوسیله به اطلاع کلیه متقاضیان پذیرش بدون آزمون مقطع تحصیلی دکتری تخصصی دانشگاه کردستان برای سال تحصیلی 1401-1400 می ­رساند که تاریخ ارسال و تحویل مدارک مورد نیاز قید شده در اطلاعیه صادرشده مورخه یکشنبه سوم اسفندماه 1399 تا پایان وقت اداری روز چهارشنبه مورخه 29/02/1400 تمدید می­ گردد. ضروری است متقاضیان در صورت احراز شرایط نسبت به ارسال مدارک مطابق اطلاعیه صادر شده اقدام نمایند. همچنین اضافه می­نماید که دانشگاه کردستان در سال تحصیلی 1401-1400 برای رشته گرایش­های زبان و ادبیات فارسی(ادبیات عرفانی)، شیمی( شیمی آلی)، علوم دامی(تغذیه دام)، علوم دامی ( تغذیه طیور)، فتونیک، و فیزیک(نجوم و اختر فیزیک)  پذیرش دانشجو به صورت بدون آزمون نخواهد داشت. لذا از متقاضیان این رشته­ ها درخواست می­ شود از ارسال مدارک خودداری نمایند.