انتشار آلبوم هشترود با همکاری یکی از اعضاء هیات علمی دانشکده هنر و معماری
شنبه، 30 اسفند 1399
انتشار آلبوم هشترود با همکاری یکی از اعضاء هیات علمی دانشکده هنر و معماری
انتشار آلبوم موسیقی- گروه راویان سنتور

گروه « راویان سنتور» در پاییز 1396 با گرد هم آمدن جمعی از نوازندگان این ساز و با برگزاری جلسات منظم ماهیانه به‌منظور اجرای تکنوازی سنتور و نقد و بررسی موسیقایی شکل گرفت. هدف اصلی این گروه ایجاد تشکلی منسجم و خصوصی برای غلبه بر موانع موجود در ارائه ی موسیقی دستگاهی در قالب تکنوازی است.
نام راویان با در نظر گرفتن شکل روایت گونه ی موسیقی دستگاهی ایران و نیز تأکید بر تکنوازی که نمودی پررنگ‌تر از روایتگری است، انتخاب شده است.
« راویان سنتور» ضمن احترام به تمامی شیوه‌ها، مکاتب و سلیقه‌های موجود در موسیقی ایرانی، درصدد است تجربه‌ها و آثار هنری اعضا را که در بستر موسیقی دستگاهی ایران شکل گرفته است، به صورت کنسرت، آلبوم، جلسات پژوهشی و ... به طور منظم به جامعه ی موسیقی و علاقه مندان این حوزه ارائه کند.

نوازندگان: مرجان راغب، مهدی یسری، حمیدرضا برزویی، احمد رضاخواه، کژوان ضیاءالدینی، یاسمین رحمتی، مهدی رستم مظاهری، کوروش شاهانی

ناشر: ماهور
سال انتشار:1400