واکاری و غنی ­سازی جنگلکاریهای محوطه دانشکده منابع طبیعی دانشگاه کردستان
دوشنبه، 25 اسفند 1399
واکاری و غنی ­سازی جنگلکاریهای محوطه دانشکده منابع طبیعی دانشگاه کردستان
انجمن علمی علوم و مهندسی جنگل دانشجویان دانشگاه کردستان به منظور نکوداشت هفته منابع طبیعی و به یاد جنگلبان زنده­ یاد دکتر هدایت غضنفری استاد گروه جنگلداری دانشگاه کردستان، که حدود یک سال از آسمانی شدنشان می­گذرد، واکاری و غنی­ سازی جنگلکاریهای محوطه دانشکده را برگزار کردند.
در این برنامه، پس از ارزیابی جنگلکاریهای سالهای گذشته، نهالهای خشک شده مشخص و با استفاده از گونه ­های بومی جنگلهای زاگرس مانند زالزالک، گلابی جنگلی و بنه واکاری (کاشت مجدد) انجام شد. علاوه بر این به منظور بهبود پوشش گیاهی و غنی ­سازی عرصه، بذر گیاهان مرتعی و دارویی مانند ختمی (هێرۆ) و کاسنی (چه­‌ق چه­‌قه) در بین ردیفهای درختان به صورت کپه­ کاری کشت شد. در این برنامه که با حضور تعدادی از استادان، کارکنان و دانشجویان برگزار شد، رئیس دانشگاه کردستان و رئیس دانشکده منابع طبیعی طی سخنانی ضمن گرامیداشت یاد و نام دکتر هدایت غضنفری بر اهمیت کاشت و نگهداری درختان بومی، توسعه فضای سبز دانشگاه و اهمیت مشارکت همه گروه­ها و اقشار دانشگاه در این مهم تاکید کردند.

منبع: گروه جنگلداری دانشکده منابع طبیعی