اعزام سری سوم دانشجویان دانشگاه کردستان به دانشگاه اف اچ یوانیوم اتریش
شنبه، 9 اسفند 1399
اعزام سری سوم دانشجویان دانشگاه کردستان به دانشگاه اف اچ یوانیوم اتریش
سری سوم دانشجویان دانشگاه کردستان در قالب برنامه تبادل دانشجو، تحت اسکولارشیپ ارنست ماخ به دانشگاه اف اچ یوانیوم اتریش اعزام شدند.

پیرو فراخوان مدیریت امور بین‌الملل دانشگاه کردستان در آبان­ماه 1398 مبنی بر اعزام سری سوم دانشجویان برای طرح تبادل دانشجو در حوزه‌های مهندسی، مدیریت، بازاریابی، اقتصاد، محیط زیست و تربیت بدنی دانشجویان کارشناسی و کارشناسی ارشد واجد شرایط از طریق سایت روابط بین الملل و بصورت آنلاین ثبت نام نمودند.

پس از بررسی درخواست‌های ارایه شده در یک کمیته ارزیابی شامل مدیریت روابط بین‌­الملل و اساتید گروه­‌های مربوطه، از دانشجویان منتخب مصاحبه حضوری به زبان انگلیسی به عمل آمد و در نهایت آقایان مازیار روحانی (دانشجوی کارشناسی ارشد معماری) و سهند توانایی (دانشجوی کارشناسی ارشد تربیت بدنی) و کسری بیات (دانشجوی کارشناسی مهندسی برق) و خانم‌­ها مهسا آزاده (دانشجوی کارشناسی مهندسی کامپیوتر) و صهبا مسلمی مقدم (دانشجوی کارشناسی ارشد مهندسی برق-کنترل ) و هانیه حاجیلویی (دانشجوی کارشناسی ارشد مدیریت کسب و کار) و اسرا بهرام نژاد (دانشجوی ارشناسی محیط زیست) و رویا فخرائی (دانشجوی کارشناسی ارشد معماری) برای معرفی به دانشگاه اف اچ یوانیوم اتریش و استفاده از اسکولارشیپ ارنست ماخ انتخاب شدند.

با توجه به همه­‌گیری ویروس کرونا در اواخر سال 1398، اعزام این دانشجویان به دی­‌ماه 1399 موکول شد. شروع این برنامه از ژانویه 2021 (دی ماه 99) و برای یک ترم تحصیلی می‌باشد. در طول این مدت، این دانشجویان علاوه بر گذراندن تعدادی واحد آموزشی با آزمایشگاه‌ها و کارگاه‌های آموزشی و پژوهشی این دانشگاه و همچنین زبان و فرهنگ کشور آشنا می‌شوند. مبلغ این گرنت تحصیلی برای هر دانشجو ماهیانه مبلغ 1050 یورو، به علاوه پرداخت هزینه‌های رفت و برگشت است.

اف اچ یوانیم دومین کالج بزرگ در اتریش است که حدود 4600 دانشجو و حدود 651 کارمند دارد. پردیس اصلی آن در شهر گراتس واقع شده است و دو پردیس دیگر در  شهرهای کاپفنبرگ و بدگلایشنبرگ قرار دارند. هر سه این شهرها در استان اشتایر در اتریش واقع شده‌اند. این دانشگاه 49 برنامه را در زمینه­های مختلف از جمله تجارت، فناوری، طراحی، رسانه معماری، بهداشت و خدمات اجتماعی ارائه می‌‌دهد. اغلب این برنامه‌­ها تمرین­گرا، پروژه محور و میان رشته‌ای هستند.

همچنین، گرنت ارنست ماخ به نام ارنست ماخ (1816-1918) فیزیکدان و فیلسوف مشهور اتریشی نامگذاری شده است. کمک مالی این برنامه توسط وزارت آموزش، علوم و تحقیقات فدرال اتریش (BMBWF) تأمین می‌شود. هرساله در قالب این گرنت از دانشجویان و محققان جوان دانشگاه‌های خارجی دعوت می‌شود تا برای تحقیق یا اقامت تحصیلی در اتریش اقدام نمایند.

لازم به ذکر است که دانشگاه کردستان یکی از دانشگاه‌های پیشرو در زمینه برنامه تبادل دانشجو در ایران است. از ابتدای راه‌اندازی این برنامه در سال 1397، این دانشگاه توانسته است 35 دانشجو را در حوزه‌های مختلف به دانشگاه‌های اروپایی اعزام نماید که از این تعداد 17 نفر به دانشگاه اف اچ یوانیوم اتریش اعزام شده‌اند.

منبع: مدیریت امور بین‌الملل

مدیریت امور بین‌الملل