رئیس دانشگاه کردستان: منطقه کردستان در بحث موسیقی بسیار غنی است
چهارشنبه، 6 اسفند 1399
رئیس دانشگاه کردستان: منطقه کردستان در بحث موسیقی بسیار غنی است
رئیس دانشگاه کردستان با بیان اینکه دانشگاه کردستان گزینه مناسبی برای بخش هنرهای آوایی موسیقی اصیل ایرانی، جشنوارۀ فرهنگی، ادبی و هنری دانشگاهیان انتخاب شد، عنوان کرد: منطقه کردستان در بحث موسیقی بسیار غنی است و باعث افتخار بوده که اکثر بزرگان موسیقی ایران کردستانی هستند و امسال نیز در یونسکو شهر سنندج به عنوان شهر خلاق موسیقی به ثبت رسید و واگذاری این بخش بسیار به جا بوده است.:
به گزارش روابط عمومی دانشگاه کردستان، دکتر رحمت صادقی در آئین اختتامیه جشنواره ادبی، فرهنگی و هنری دانشگاهیان با عنوان" زندگی دست یاریگر توست" که عصر امروز (چهارشنبه) در سالن شهدای جهاد علمی به صورت حضوری و مجازی برگزار شد، اظهار داشت: بحث بیماری کوید 19 علاوه بر جنبه پزشکی، جنبه‌های دیگری دارد که به ما دانشگاهیان وزارت عتف مربوط می‌شود.
به گفته رئیس دانشگاه کردستان، با ورود کرونا به کشور موضوع فاصله گذاری اجتماعی، تغییر شیوه و سبک زندگی، مسئولیت پذیری تک تک آحاد جامعه و همچنین شرایط بد اقتصادی و بیکاری عده زیادی از هموطنان، تهیه مواد بهداشتی و ضدعفونی، تهیه دستگاه‌های تنفس مصنوعی و ... موجب شد تا ما نیز در دانشگاه کردستان وظایف خود را بر طبق این موارد دسته بندی کنیم.
دکتر صادقی تصریح کرد: دانشگاه کردستان در یک سال گذشته کمپینی را با عنوان « کردستان علیه کرونا» راه اندازی کرد و در ابتدا سعی کردیم با تهیه کلیپی باحضور اساتید، پزشکان، هنرمندان و مشاهیر کردستانی پیام در خانه ماندن و ترغیب آنها به رعایت فاصله اجتماعی را با زبانی ساده به مردم برسانیم.
 وی اظهار داشت: در ابتدای شروع این اپیدمی به دلیل نبودن اطلاعات کافی در مورد بیماری، خبرهای پراکنده‌ و گاها اشتباهی در بین مردم شایع می‌شد و ما سعی کردیم با ترجمه مقالات علمی معتبر از سایت بهداشت جهانی، اطلاعات درست و دقیقی را در اختیار مردم قرار دهیم.
وی با اشاره به تولید آب ژاول در دانشگاه کردستان و توزیع آن در بین محلات حاشیه شهر سنندج، افزود: گروه شیمی و مهندسی شیمی دانشگاه کردستان کارگاه تولید الکل راه اندازی کردند و یکی از همکاران ما نیز ماده ضدعفونی با خاصیت ضدعفونی بیشتر از الکل را تولید کرد.
دکتر صادقی با بیان اینکه دانشگاه کردستان گزینه مناسبی برای بخش هنرهای آوایی موسیقی اصیل ایرانی، جشنوارۀ فرهنگی، ادبی و هنری دانشگاهیان انتخاب شد، عنوان کرد: منطقه کردستان در بحث موسیقی بسیار غنی است و باعث افتخار بوده که اکثر بزرگان موسیقی ایران کردستانی هستند و امسال نیز در یونسکو شهر سنندج به عنوان شهر خلاق موسیقی به ثبت رسید و واگذاری این بخش بسیار به جا بوده است.
وی در پایان اظهار داشت: ما در دانشگاه کردستان کمیته علمی تشکیل دادیم و پس از فراخوان، 28 اثر  به دبیرخانه ارسال شد که از میان آنها 10 اثر به عنوان نفرات برتر این بخش معرفی شدند.

منبع: روابط عمومی