اعزام سری دوم دانشجویان دانشگاه کردستان در قالب برنامه تبادل دانشجو، تحت اسکولارشیپ اروپایی +Erasmus به دانشگاه ICD پاریس
سه‌شنبه، 28 بهمن 1399
پیرو فراخوان مدیریت امور دانشگاه کردستان در آبان­ماه 1398 مبنی بر اعزام سری دوم دانشجویان برای طرح تبادل دانشجو در حوزه های مدیریت، بازاریابی و اقتصاد، دانشجویان کارشناسی و کارشناسی ارشد واجد شرایط از طریق سایت روابط بین الملل و بصورت آنلاین ثبت نام نمودند.

پس از بررسی درخواست‌های ارایه شده در یک کمیته ارزیابی، از دانشجویان منتخب مصاحبه حضوری به زبان انگلیسی به عمل آمد و در نهایت آقایان اشکان گلشنی (دانشجوی کارشناسی ارشد مدیریت بازاریابی) و رضا شیخ‌­الاسلامی (دانشجوی کارشناسی ارشد مدیریت کسب و کار) و خانم­‌ها سوما خوشامن (دانشجوی کارشناسی ارشد مدیریت بازاریابی) و بهنوش فرج­‌نژاد (دانشجوی کارشناسی ارشد مدیریت بازاریابی) برای معرفی به دانشگاه فرانسوی و استفاده از اسکولارشیپ برنامه اروپایی +Erasmus انتخاب شدند. همچنین آقای آرمان محمودی (دانشجوی کارشناسی ارشد مدیریت کسب و کار) و خانم ژیلا زمانی (دانشجوی کارشناسی ارشد مدیریت کسب و کار) به عنوان دانشجوی رزرو برای این برنامه در نظر گرفته شدند.

به علت همه­‌گیری ویروس کرونا در اواخر سال 1398، اعزام دانشجویان به دی­ماه 1399 موکول شد. همچنین آقایان اشکان گلشنی و رضا شیخ‌­الاسلامی از اعزام به این دوره تبادل دانشجو انصراف دادند و دو دانشجوی رزرو به جای افراد نامبرده به دانشگاه ICD اعزام شدند. شروع این برنامه از ژانویه 2021 (دی ماه 99) و برای یک ترم تحصیلی خواهد بود؛ مبلغ این گرنت پژوهشی برای هر دانشجو 850 یورو در ماه، به علاوه پرداخت هزینه‌های رفت و برگشت است.

لازم به ذکر است که دانشگاه کردستان از سال 1397 تاکنون 7 نفر از دانشجویان خود را در قالب این طرح به دانشگاه فرانسوی ICD اعزام کرده است.

منبع: مدیریت امور بین‌الملل

مدیریت امور بین‌الملل