بالغ بر 59 میلیارد ریال انواع وام دانشجویی ثبت و پرداخت می گردد
دوشنبه، 20 بهمن 1399
بالغ بر 59 میلیارد ریال انواع وام دانشجویی ثبت و پرداخت می گردد
بر اساس برنامه زمانبندی شده صندوق رفاه دانشجویان ثبت نام انواع وام در سال تحصیلی 1400-1399 به منظور کمک به امور تحصیلی و معشیتی دانشجویان مستعد کم بضاعت از ابتدای مهرماه آغاز گردید.

سال تحصیلی جدید بر خلاف سالهای گذشته بنا به تصمیم ستاد پیشگیری و مبارزه با ویروس کووید 19 دانشگاهها و مراکز آموزش عالی تعطیل گردیده و به علت عدم حضور دانشجو پرداخت وام و ارایه اسناد و مدارک مثبته به صورت مجازی انجام پذیرفت.

این شیوه ارایه مدارک و... مشکلاتی برای دانشجویان و همکاران صندوق رفاه به همراه داشته که تمام تلاش همکاران صندوق رفاه بر این اصل بوده که دانشجویان همانند سایر سنوات از انواع وام بهره مند گردند. ودر این راستا مدارک و اسناد مربوط به دریافت وام از طریق ایمیل و یا پست به صندوق رفاه دانشگاه ارسال وکلیه درخواست ها ثبت و تایید گردید.

صندوق رفاه دانشجویان با در نظر گرفتن تعطیلات کرونایی و جهت رفاه حال دانشجویان در آذرماه طی دو مرحله مدت زمان درخواست انواع وام را تمدید نمودند. در آیین نامه جدید پرداخت وام، رویداد وام ضروری همچون (خرید لپ تاپ، ساخت عینک، خرید گوشی و...) حذف گردیده که با پیگیری همکاران و موافقت صندوق رفاه درخواست وام ضروری با عنوان (وام ضروری تشخیص رییس صندوق) ایجاد و تعداد بسیار زیادی از دانشجویان که دارای اسناد و مدارک مثبته بوده مشمول دریافت این وام شدند.

در مجموع تعداد 2315 نفر درخواست وام داده و مبلغ 59/412/000/000 ریال به این دانشجویان تخصیص داده شد؛ از این تعداد 1475 نفر دانشجوی دوره کارشناسی درخواست (وام های تحصیلی، ضروری، شهریه، مسکن) داده و با تخصیص مبلغ 35/170/000/000 ریال و تعداد 553 نفر دانشجوی دوره کارشناسی ارشد درخواست (وام های تحصیلی، ضروری، شهریه، مسکن) داده با تخصیص مبلغ 16/505/000/000 ریال و تعداد 287 نفر دانشجوی دوره دکتری (وام های تحصیلی عادی، ضروری، مسکن، وام تحصیلی ویژه دکتری) داده با تخصیص مبلغ 7/737/000/000 ریال. این میزان ثبت و تایید درخواست تسهیلات از سوی همکاران صندوق رفاه در بین دانشگاه های منطقه 5 برجسته بوده و نکته حائز اهمیت اینکه، وام های تحصیلی عادی و وام ضروری علاوه بر تخصیص مبلغ اولیه از سوی صندوق رفاه به علت تعداد متقاضیان و و پیگیری معاون محترم دانشجویی و رئیس محترم اداره رفاه در دو مرحله درخواست افزایش اعتبار شده که مورد موافقت صندوق قرار گرفته و به دانشجویان اختصاص داده شد.

منبع: امور دانشجویی