اطلاعیه مهم در مورد وام‌های دانشجویی نیمسال دوم 1399
چهارشنبه، 15 بهمن 1399
اطلاعیه مهم در مورد وام‌های دانشجویی نیمسال دوم 1399
با توجه به نزدیک شدن زمان ثبت نام وام‌های نیمسال دوم 1399 لطفاً موارد زیر را با دقت مطالعه فرمایید.

• وام درخواستی دانشجویانی که تاکنون اصل سند تعهد محضری خود را به اداره رفاه دانشگاه ارسال ننموده‌اند تایید نخواهد گردید. (دانشجویانی که تصاویر سند را ایمیل نموده‌اند هرچه سریع‌تر نسبت به ارسال اصل اسناد تعهد و کپی حکم کارگزینی ضامن اقدام نمایند)
  • اکثر لیست‌های وام پرداخت شده است و لیست‌های مربوط به درخواست‌های روزهای پایانی ثبت نام در امور مالی صندوق و در شُرف پرداخت می‌باشند.
  • دانشجویانی که برای نخستین بار اقدام به دریافت وام می‌کنند هر چه سریعتر در خصوص تشکیل پرونده از طریق پورتال، اعلام شماره حساب بانک تجارت و همچنین تکمیل و ارائه  اسناد تعهد محضری با ضامن معتبر به اداره‌ی رفاه دانشگاه اقدام نمایند.
  • با توجه به محدودیت اطلاع رسانی از طریق سایت دانشگاه لطفاً در خصوص معرفی کانال اداره رفاه به سایر دانشجویان جهت امکان آشنایی آنان با تسهیلات رفاهی و اطلاع از نحوه ثبت‌نام و دریافت وام اقدام نمایید.

منبع: اداره رفاه دانشگاه کردستان