جشنواره رویش
چهارشنبه، 24 دی 1399
جشنواره رویش
فراخوان برگزاری سومین جشنواره رویش دانشگاه کردستان ویژه دستاورد‌ها و توانمندی‌های کانون‌های فرهنگی، هنری، اجتماعی و دینی دانشجویان دانشگاه کردستان اعلام شد.
بر اساس این فراخوان، جشنواره رویش برای شناسایی استعداد‌ها و خلاقیت‌های فرهنگی و هنری و تقدیر از کانون‌های فرهنگی و دانشجویان فعال در حوزه فرهنگی و اجتماعی و برای تحقق اهداف ارتقای جایگاه و نقش کانون‌های فرهنگی دانشجویان در دانشگاه، شناسایی و معرفی کانون‌های فرهنگی برتر و دانشجویان فعال در حوزه فرهنگی و اجتماعی، شناسایی و معرفی استعداد‌ها و خلاقیت‌های دانشجویان در حوزه فرهنگی و اجتماعی، تشویق و ترغیب جامعه دانشگاهی به فعالیت‌های فرهنگی و اجتماعی و ترویج فعالیت گروهی داوطلبانه و ارتقای روحیه مسئولیت‌پذیری اجتماعی برگزار می‌شود.
همچنین کانون فرهنگی برتر، ایده‌ها و طرح‌های برتر کانون ها، آثار و دستاورد‌های برتر فردی در بخش‌های صنایع دستی، هنر‌های تجسمی، ادبی، عکس، فیلمنامه نویسی، نمایشنامه نویسی و موسیقی و آثار و دستاورد‌های برتر گروهی در بخش‌های فیلم، تئاتر و موسیقی از محور‌های رقابتی این جشنواره است.
لازم به ذکر است، دانشجویان علاقمند به شرکت در این جشنواره می توانند   با توجه به حوزه‌های رقابتی و شرایط شرکت در جشنواره، حداکثر تا 30 بهمن 1399 آثار خود را با مشخصات کامل از طریق تلگرام به آدرس uokroyesh@ و ایمیل royeshkurdistan@gmail.com ارسال نمایند. برای آگاهی کامل از شرایط و ضوابط ارسال آثار و دریافت شیوه‌نامه اجرایی جشنواره به این فایل دستورالعمل برگزاری جشنواره رویش را مطالعه بفرمایید:

ارتباط مستقیم با دبیرخانه سومین جشنواره رویش دانشگاه کردستان: 09180603558