تشکیل شورای بین‌المللی‌سازی دانشگاه کردستان
سه‌شنبه، 23 دی 1399
تشکیل شورای بین‌المللی‌سازی دانشگاه کردستان
شورای بین‌المللی‌سازی دانشگاه کردستان در راستای برنامه‌ریزی، پیاده‌سازی و اجرای مصوبات شورای سیاستگذاری امور بین‌الملل و همچنین تدوین، بازنگری و پایش برنامه استراتژیک بین‌المللی دانشگاه تشکیل گردید.
هدف اصلی از تشکیل این شورا اجرای سیاست اصلی بین‌المللی‌ سازی دانشگاه یعنی بین‌المللی سازی در سطح گروه و دانشکده است. دانشگاه کردستان در نظر دارد با پیگیری این سیاست کلی توسط این شورا جایگاه دانشگاه در سطح بین‌المللی را بیش از پیش ارتقا بخشد.

ترکیب فعلی اعضاء این شورا به شرح زیر می‌باشد:

• مدیر امور بین الملل دانشگاه به عنوان رئیس شورا
  • مدیر امور دانشجویان غیرایرانی به عنوان عضو شورا
  • مسئولین بین‌الملل دانشکده‌ها و پژوهشکده‌ها به عنوان اعضای شورا
پس از تصویب آیین‌نامه و چارچوب این شورا در شورای سیاستگذاری امور بین‌الملل، اولین جلسه آن در روز دوشنبه مورخه 22 دی ماه به صورت مجازی تشکیل گردید. در این جلسه که 2 ساعت به طول انجامید، پس از معرفی آیین‌نامه شورای بین‌المللی سازی و سیاستهای بین‌المللی سازی دانشگاه توسط دکتر قباد شفیعی مدیر امور بین‌الملل، شرح وظایف هر یک از اعضا مشخص و تببین گردید. در ادامه، اعضای شورا و مسئولین بین‌الملل دانشکده‌ها به ارائه برنامه‌ها و پیشنهادات خود پرداختند. در انتهای این جلسه، دکتر کامران چپی مدیر امور دانشجویان بین‌الملل به عنوان دبیر شورا انتخاب گردید.
شایان ذکر است شورای سیاستگذاری امور بین‌الملل به منظور برنامه‌ریزی و سیاستگذاری کلان امور بین‌الملل قبلا تشکیل شده است. اطلاعات بیشتر درباره هرکدام از شوراهای امور بین‌الملل در صفحات زیر قابل دسترس می‌باشد:
دانشگاه کردستان با تدوین سیاست‌های مشخص در حوزه بین‌المللی سازی، توانسته است در سال‌های اخیر افتخارات زیادی را در سطح ملی و بین‌المللی کسب نماید.

منبع: مدیریت امور بین‌الملل

مدیریت امور بین‌الملل