خبر خوب برای دوستداران کتاب: نخستین نمایشگاه مجازی کتاب تهران
سه‌شنبه، 23 دی 1399
خبر خوب برای دوستداران کتاب: نخستین نمایشگاه مجازی کتاب تهران
خانه کتاب و ادبیات ایران به نمایندگی از معاونت امور فرهنگی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در راستای سیاست‌های ترویج کتاب و کتابخوانی و حمایت از نشر کشور، در «نخستین نمایشگاه مجازی کتاب تهران» اقدام به توزیع بن اعتباری خرید برای اعضای هیأت علمی، طلاب و دانشجویان سراسر کشور نموده است.

لطفاً قبل از ثبت نام به نکات زیر توجه کنید:

• این نمایشگاه کتاب به صورت مجازی برگزار می‌شود و خرید کتاب از ناشران به صورت غیرحضوری و از طریق سامانه فروش صورت می‌گیرد (نشانی سامانه فروش از طریق سایت www.ketab.ir اطلاع‌رسانی می‌شود).
  • یارانه خرید کتاب (بن کتاب) به صورت «اعتبار خرید» به کد ملی متقاضیان اختصاص می‌یابد، لذا برای ثبت‌ نام نیاز به واریز وجه نیست.
  • سقف یارانه اعتباری خرید کتاب برای دانشجویان و طلاب 200 هزار تومان است که از این مقدار 60 درصد، معادل 120 هزار تومان سهم مشارکت دانشجویان و طلاب است و 40 درصد، معادل 80 هزار تومان سهم معاونت امور فرهنگی و ارشاد اسلامی با مشارکت بانک صادرات ایران است.
  • سقف یارانه اعتباری خرید کتاب برای اعضای هیأت علمی 400 هزار تومان است که از این مقدار 60 درصد، معادل 200 هزار تومان سهم عضو هیأت علمی و 50 درصد، معادل 200 هزار تومان بر عهده معاونت فرهنگی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی است.
  • سهم خریدار از یارانه اعتباری خرید کتاب هنگام خرید کتاب محاسبه و کسر می‌گردد.
  • با توجه به بودجه اختصاص یافته و سقف اعتباری تعیین شده برای هر استان، اولویت ثبت نام با متقاضیانی است که زودتر ثبت نام کرده‌اند. بدیهی است پس از تکمیل ظرفیت و اعتبار استان، امکان ثبت نام متقاضیان جدید نخواهد بود.
  • لطفاً فرایند ثبت نام را تا دریافت پیامک: «یارانه خرید کتاب روی کد ملی شما شارژ شد» ادامه دهید تا عملیات ثبت نام و خرید قطعی و ثبت شود.
  • هر کد ملی تنها یک بار مجاز به دریافت یارانهی خرید کتاب (بن کتاب) می‌باشد.
  • هنگام ثبت نام، شماره تلفن همراه باید فعال، در دسترس و «در اختیار» شخص ثبت نام کننده (کد ملی خریدار) باشد.

لینک سامانه‌ی ثبت نام «یارانه‌ی اعتباری خرید کتاب»:        https://bon.tibf.ir